Vilamarxant celebra el 10é aniversari de les partides professionals en el Trinquet Municipal Vilamarxant celebra el 10é aniversari de les partides professionals en el Trinquet Municipal
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebra el 10é aniversari de les partides professionals en el Trinquet Municipal

El Trinquet de Vilamarxant celebrarà demà divendres el seu 10é aniversari en la pilota valenciana professional. A més dels 40 anys que va complir la instal·lació esportiva municipal el passat mes d'abril, el Trinquet sumarà una dècada acollint enfrontaments entre pilotaris professionals de manera periòdica com cada divendres.

Al llarg dels anys, 'La Catedral del Túria' ha experimentat diversos canvis de millora i obres de rehabilitació en les seues instal·lacions com en la pintura de les parets, el canvi de les lones, les actuacions en la zona del bar, els vestuaris i la pista, i el poliment del sòl per a facilitar la pràctica esportiva en les millors condicions, entre altres.

Per altra banda, s'ha recuperat l'Escola de Pilota Valenciana municipal, que a dia de hui ja compta amb més de 60 alumnes, després de diversos anys sense ella, per tal de transmetre la passió per la pilota valenciana als més joves de Vilamarxant.

El regidor d'Esports, Gabriel Castellano, ha insistir en la importància que té mantindré viu esta instal·lació: "El nostre Trinquet està de celebració i estem posant el recursos necessaris per garantir a la ciutadania el privilegi de poder disfrutar de la millor pilota professional a Vilamarxant durant molts anys més", ha explicat Castellano.

"Des de la regidoria hem apostat pel nostre esport autòcton i seguirem donant-li suport amb l'objectiu de convertir la 'Catedral del Túria' en un punt de referent de la pilota en la comarca i la Comunitat Valenciana", ha continuat el regidor.

Per altra banda, Castellano ha destacat el paper fonamental que té l'Escola de Pilota Valenciana per al futur del municipi: "Hem de mantindré viu l'esperit de la pilota i això passa per formar en les millors condicions i coneixements a la nostra pedrera que serà el futur d'este esport en Vilamarxant", ha finalitzat el responsable de l'àrea.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal