Troben morta una dona ofegada en una piscina a l'Eliana Troben morta una dona ofegada en una piscina a l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Troben morta una dona ofegada en una piscina a l'Eliana

 

Una dona de 56 anys ha mort ofegada este dissabte al matí en una piscina a la localitat de l'Eliana,  segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'avís s'ha rebut al voltant de les 10.30 hores, quan el CICU va ser alertat de l'incident en una piscina de la localitat. Immediatament, es va mobilitzar una ambulància del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) per a atendre l'emergència.

En arribar al lloc dels fets, els equips mèdics no han pogut fer res per salvar la vida de la dona, i finalment s'ha confirmat la seua defunció. El succés ha generat gran commoció entre els residents de l'Eliana, un municipi on fets com este són inusuals.

L'incident posa de relleu la importància de la seguretat a l'hora de fer ús de les piscines, especialment en períodes de calor intensa com els viscuts a la zona. Tot i que no s'han revelat més detalls sobre les circumstàncies del succés, la investigació continua oberta per determinar les causes exactes de la tragèdia.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal