Sant Antoni de Benaixeve publica un Butlletí Informatiu Municipal de les decisions del govern Sant Antoni de Benaixeve publica un Butlletí Informatiu Municipal de les decisions del govern
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve publica un Butlletí Informatiu Municipal de les decisions del govern



Full del bulletí amb tots els regidos/es


#ButlletíMunicipal #SantAntoniBenaixeve

El Butlletí inclou algunes de les decisions que el govern local estima més importants

El Butlletí municipal arreplega les persones que formen  el govern i les seus regidor/es delegades, així com a la resta de l'oposició.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha presentat el primer número del Butlletí Informatiu Municipal (BIM), una publicació amb periodicitat semestral destinada a mantindre la ciutadania informada sobre les novetats locals. Esta primera edició cobrix el període comprés entre juliol de 2023 i juliol de 2024, i busca reforçar la comunicació entre el Consistori i els residents del municipi.

Segons hem pogut conéixer en Crònica, el BIM ofereix una àmplia cobertura de les decisions municipals, projectes d'infraestructures i serveis públics, amb la intenció de fer arribar la informació de manera clara i accessible. Esta eina, ja utilitzada en èpoques anteriors després de la segregació de Paterna (en temps de Eugenio Cañizares), ha sigut renovada en disseny i format per a fer-la més pròxima i fàcil d'entendre per a la ciutadania.

Durant l'estiu, es van distribuir 5.000 exemplars en diversos punts del municipi, incloent urbanitzacions com Colinas de San Antonio, Montesano, i altres. Els veïns també poden descarregar el BIM en format digital des de la web municipal. Esta mesura busca garantir que la informació siga accessible a tothom, especialment aquells que no tenen accés habitual als mitjans digitals.

El butlletí conté informació sobre les activitats del govern municipal, a més d'incloure codis QR que faciliten l'accés a serveis com WhatSAB i la línia verda, així com la programació festiva i cultural.

Tot i l'aposta del consistori per oferir esta publicació com un mitjà informatiu, no s'han donat a conéixer els costos associats a la producció i distribució del BIM en temps com viu Sant Antoni de pressupostos prorrogats. La manca de participació de associacions locals i dels grups politics de l'opossició podría  donar la impressió que la informació es limita als punts de vista del govern local.

Encara  que ens consta i hem pogut observar, este tipus de BIM  són molt semblants en tots els municipis, i finalment  poden reduir la diversitat de perspectives que puguen reflectir la comunicació pública.

En la nota rebuda, la primera edil Eva Tejedor, ha assegurat que en este últim any l'equip de govern “ha fet un gir de 180° a les polítiques de transparència, després que este municipi patira huit anys continuats d'opacitat i obscurantisme”. “Estem orgullosos d'estar construint un Consistori obert, on els ciutadans són escoltats i poden conéixer de primera mà les accions que estem duent a terme i en què s'està gastant els diners dels seus impostos", 

  

Portada amb l'alcaldessa

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal