Paterna aconsegueix que Parc Tecnològic i Font del Gerro siguen classificades com a Àrees Industrials Avançades Paterna aconsegueix que Parc Tecnològic i Font del Gerro siguen classificades com a Àrees Industrials Avançades
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna aconsegueix que Parc Tecnològic i Font del Gerro siguen classificades com a Àrees Industrials Avançades


Paterna ha aconseguit que les seues àrees empresarials de Parc Tecnològic i Font del Pitxer obtinguen la declaració d'Àrees Industrials Avançades, la màxima classificació establida per la legislació autonòmica valenciana per a les àrees industrials.

Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna i responsable de l'Àrea municipal d'Indústria, Empreses i Universitat, Juan Antonio Sagredo, qui s'ha mostrat satisfet d'aquesta màxima catalogació per part de la Conselleria d'Economia Sostenible i Sectors Productius, que ha tramitat l'Ajuntament i ha sigut publicada hui mateix en el DOGV, ja que "reconeix el nostre lideratge empresarial i aferma el paper de la nostra ciutat i de les nostres àrees com a motor econòmic de la Comunitat Valenciana".

"Per a un municipi eminentment empresarial com és Paterna, aquest reconeixement de qualitat per a dues de les nostres àrees empresarials és un motiu d'orgull i ara el nostre següent pas serà optar a la distinció com a Municipi Industrial Estratègic", ha afirmat Sagredo.


En aquest sentit, el primer edil ha recordat que "només 6 àrees industrials dels aproximadament 738 parcs empresarials que hi ha en la Comunitat Valenciana han obtingut aquesta màxima classificació, sent dues d'elles de la ciutat de Paterna".

"Paterna obté la màxima classificació per a dues de les seues àrees més importants, Font del Pitxer i Parc Tecnològic, les entitats gestores del qual van ser de les primeres d'Espanya a constituir-se com a Entitats de Gestió i Modernització, manifestant així el seu compromís amb la prestació de serveis de valor afegit per a les seues empreses", ha recordat Sagredo.

Respecte a aquesta nova classificació, Sagredo ha subratllat que "és resultat de l'efectiva posada en marxa de la nostra Estratègia de Desenvolupament Econòmic Local, que ens ha permés aconseguir l'excel·lència en les nostres àrees empresarials".

En paraules del primer edil, "tant la sol·licitud i gestió de les ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial per a la modernització i millora de les àrees empresarials, com les subvencions directes des de l'Ajuntament a partir de l'els Convenis signats amb totes les nostres Associacions Empresarials, s'han orientat a la realització d'inversions per a la millora de les infraestructures de les nostres zones empresarials, permetent obtindre aquesta privilegiada classificació".

Les inversions en hidrants, en eficiència energètica de l'enllumenat, en millora dels espais de convivència, en la senyalització i conservació viària, així com en l'elaboració de Plans de Seguretat i Emergència i Plans de Mobilitat Sostenible, entre altres actuacions, han permés que el Servei Municipal d'Indústria, Empreses i Universitat haja pogut acreditar en la corresponent sol·licitud el compliment dels exigents nivells requerits en la normativa reguladora.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal