Olocau inicia les inscripcions per a les rutes adaptades a la Serra Calderona amb Turisme Adaptat V3 Olocau inicia les inscripcions per a les rutes adaptades a la Serra Calderona amb Turisme Adaptat V3
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau inicia les inscripcions per a les rutes adaptades a la Serra Calderona amb Turisme Adaptat V3

L'Ajuntament d'Olocau ha obert el període d'inscripcions per a una nova edició de les rutes inclusives a la Serra Calderona, una activitat gratuïta que forma part del seu programa de turisme accessible. Esta iniciativa es duu a terme en col·laboració amb l'empresa local Turisme Adaptat V3, gestionada per Hamu Mroue, veí d'Olocau.

La proposta està orientada a persones amb discapacitat visual i mobilitat reduïda, amb places i equipaments adaptats per garantir que puguen gaudir de l'entorn natural. En esta edició, com a novetat, s'inclou l'experiència ‘Viatge Sonor’, una activitat basada en els sons del Hang Drum, un instrument melòdic que busca oferir un espai de calma i benestar.

Les rutes estan programades per als dies 21, 22 i 29 de setembre, amb dos torns: de 10:00 a 12:00 hores i de 17:00 a 19:00 hores. El punt de trobada serà a l'Oficina de Turisme d'Olocau.

Segons hem pogut conéixer en Crònica, les persones interessades poden reservar la seua plaça trucant al 686 466 413 o enviant un correu electrònic a info@turismoadaptado-v3.com.

De esta manera, Olocau busca continuar promovent un turisme inclusiu que permeta a tots els visitants descobrir la Serra Calderona sense barreres.

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal