Nou curs escolar a Paterna amb normalitat i sense incidències Nou curs escolar a Paterna amb normalitat i sense incidències
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nou curs escolar a Paterna amb normalitat i sense incidències


 #IniciCursPaterna #NormalitatEscolarPaterna

Els 17.315 estudiants de Paterna han tornat a les aules en una jornada tranquil·la, sense incidències destacables. Els col·legis de la ciutat han iniciat el curs amb normalitat, gràcies a un dispositiu especial de seguretat i neteja coordinat per l’Ajuntament.

Segons la informació facilitada a Crònica, aquest dilluns, els centres educatius de Paterna han rebut els seus estudiants amb tot preparat. Després de la reunió del Comité de tornada al Col·le la setmana passada, s'ha desplegat un operatiu per a garantir la seguretat i el bon funcionament de les instal·lacions.

La Tinenta Alcalde d'Interior, Nuria Campos, ha remarcat que el dispositiu de seguretat s'ha reforçat en punts de major afluència per tal d’evitar incidències. “El dispositiu especial en els horaris d'entrades i eixides s'ha ampliat respecte a altres anys, especialment en els encreuaments més transitats, com els del CEIP Clara Campoamor, CEIP Miguel de Cervantes i CEIP Santa Teresa”, ha declarat Campos.

A més de les mesures de seguretat, Campos ha destacat el compromís de fomentar una mobilitat més sostenible en la ciutat durant aquesta tornada al col·le. Pel que fa a la neteja, l'Ajuntament ha iniciat un operatiu especial que inclou escombratges, desbrossaments i aigualejos en els voltants dels centres educatius, i que continuarà en les pròximes setmanes per a mantenir els espais en bones condicions.

Amb aquest dispositiu, l'Ajuntament de Paterna pretén assegurar un curs escolar amb condicions òptimes per a l'alumnat i les famílies, sense contratemps i amb l'objectiu de continuar promovent una tornada al col·legi segura i sostenible.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal