Llíria inicia la Fira i Festes de Sant Miquel amb una àmplia oferta cultural, musical i tradicional Llíria inicia la Fira i Festes de Sant Miquel amb una àmplia oferta cultural, musical i tradicional
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria inicia la Fira i Festes de Sant Miquel amb una àmplia oferta cultural, musical i tradicional




#FiraSantMiquel2024 #CulturaLlíria

 Llíria es prepara per a la celebració de la Fira i Festes de Sant Miquel 2024, que oferirà una rica programació d'activitats culturals, musicals i tradicionals al llarg de diverses setmanes. L'inici oficial de les festes tindrà lloc el dijous 12 de setembre, amb la inauguració de la fira gastronòmica "A mos redó" a les 19.00 hores, un esdeveniment que donarà el tret de sortida a un calendari ple d'opcions per a tots els públics.

Un programa musical variat i destacat

La música serà un dels eixos centrals de la programació festiva. El 20 de setembre actuarà Ana Guerra, coneguda pel seu pas per Operación Triunfo, i el 27 de setembre, Daniel Diges oferirà un tribut a Camilo Sesto acompanyat per la David Pastor Big Band. A més, el tradicional Concert de les Bandes, previst per al 21 de setembre, comptarà amb la participació de la Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria, en un homenatge al director Álvaro Albiach.

Altres actuacions destacades inclouen la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans (15 de setembre), l'Agrupació Musical Edetana "Vicente Giménez" (21 de setembre) i el cor australià Choirworks de Brisbane (25 de setembre).

Activitats culturals i esportives per a tota la ciutadania

La diversitat d'actes culturals també tindrà un paper protagonista en les festes. El 25 de setembre, es representarà l'obra "La Ratonera", amb la recaptació destinada a la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Per als més menuts, l'espectacle "Dinosauris i Princeses" tindrà lloc el 6 d'octubre, mentre que el 5 d'octubre, amb motiu del Mig Any Faller, es podrà gaudir de l'actuació de l'orquestra Vértigo Revolution.

Sant Miquel, protagonista del cap de setmana central

Els actes religiosos, organitzats per la Germandat de Sant Miquel, tornaran a ser protagonistes del cap de setmana gran de les festes. El 28 de setembre tindrà lloc la tradicional Baixà de Sant Miquel, i el 29 de setembre, dia del patró, se celebrarà la solemne processó interparroquial, un acte central en la devoció local.

Una fira d'atraccions per a totes les edats i necessitats

La fira d'atraccions de Llíria obrirà les seues portes del 13 al 30 de setembre al barri de Mura. Com a novetat, els dies 19 i 26 de setembre, les atraccions estaran adaptades per a xiquets i xiquetes amb trastorn de l'espectre autista, sense llums ni sons, amb l'objectiu de crear un espai més inclusiu.

De tot el que s'ha pogut conéixer en Crònica, la Fira i Festes de Sant Miquel es perfila com una cita imprescindible per a gaudir de la cultura, la música i la tradició a Llíria.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal