L'Eliana reclama la construcció d'un nou IES i la reforma del CEIP El Garbí a l'inici del curs escolar 2024-2025 L'Eliana reclama la construcció d'un nou IES i la reforma del CEIP El Garbí a l'inici del curs escolar 2024-2025
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reclama la construcció d'un nou IES i la reforma del CEIP El Garbí a l'inici del curs escolar 2024-2025


 #EducaciónPública #IniciCurs2024 #LEliana

Més de 4.400 alumnes han iniciat hui el curs escolar 2024-2025 als centres educatius públics, concertats i privats de l'Eliana. L'Ajuntament ha treballat intensament durant les últimes setmanes per a garantir el correcte funcionament de les instal·lacions educatives davant l'inici de les classes.

Durant la primera jornada, l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha visitat el col·legi públic de l'Olivera, que celebra el seu 20é aniversari. En aquesta visita, Torrent ha volgut donar la benvinguda als estudiants i ha destacat el paper fonamental del professorat: "Vull donar la benvinguda a tots els alumnes que hui comencen les classes a l'Eliana, i com no, reconéixer la dedicació i esforç dels directors, directores i cossos docents", ha assenyalat.

No obstant això, l'alcalde ha aprofitat l'ocasió per a fer una crida a la Generalitat Valenciana i a la Conselleria d'Educació, subratllant la necessitat urgent de millorar les infraestructures educatives del municipi. Segons hem pogut conéixer en Crònica, l'IES de l'Eliana té una capacitat per a 800 alumnes, però actualment acull a 1.260 estudiants, fet que evidencia la urgència d'un nou institut per a atendre l'augment poblacional.

A més, Torrent ha reclamat una reforma i ampliació del CEIP El Garbí per a adequar el centre a les necessitats actuals. "La comunitat educativa de l'Eliana no pot esperar més. Els veïns i veïnes del municipi mereixen solucions ràpides per part de l'administració autonòmica", ha afirmat l'alcalde, deixant clar que aquesta reivindicació és una prioritat per al municipi.

L'inici de les classes ha transcorregut amb normalitat en tots els centres, sense incidents, gràcies a la labor prèvia de l'Ajuntament per a assegurar un retorn òptim a les aules.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal