L'Eliana Cinema celebra la seua VIII edició amb un cap de setmana carregat d'activitats L'Eliana Cinema celebra la seua VIII edició amb un cap de setmana carregat d'activitats
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana Cinema celebra la seua VIII edició amb un cap de setmana carregat d'activitats

   


#FestivalDeCine #CulturaLeliana #ElianaCinema

El divendres 6 de setembre va arrancar la VIII edició del festival L'Eliana Cinema, una trobada anual dedicada al curtmetratge organitzada per l'associació cultural LeCinema, en col·laboració amb l'Ajuntament de L'Eliana. Esta edició, que es prolongarà fins al 14 de setembre, destaca per l'àmplia participació i la diversitat d'activitats previstes, culminant amb la gala de lliurament de premis.

Un dels moments centrals del festival va ser l'inici de la ‘Secció 72-Hores’, un concurs en què 20 equips van començar els seus rodatges després de conéixer l'objecte sorpresa que han d'incorporar als seus curtmetratges. Esta competició suposa un repte per als participants, que han de filmar i editar una peça de menys de cinc minuts en només tres dies, utilitzant escenaris del municipi.

El cap de setmana va incloure també un taller infantil, “La màgia dels efectes especials”, on els xiquets van poder endinsar-se en els secrets tècnics del cinema. Les activitats del festival continuen hui dilluns amb la projecció d'una selecció de curtmetratges premiats en edicions anteriors, seguida d'un col·loqui a les 19.00 hores a la Sala Almudena Grandes.

El dimecres 11 de setembre hi haurà una sessió dedicada a curtmetratges d'animació per a tots els públics, també a les 19.00 h a la Sala Almudena Grandes. Ja el divendres 13, l'Auditori Municipal acollirà la projecció de totes les obres presentades a concurs, on el públic podrà votar el Premi del Públic. L'entrada serà gratuïta amb invitació, disponible a través de la plataforma Elientrada.es.

La cloenda del festival tindrà lloc el dissabte 14 de setembre a les 19.00 h, amb una gala de lliurament de premis a l'Auditori Municipal. Els assistents podran obtindre les invitacions per a l'esdeveniment a través de la mateixa plataforma.

Durant l'acte inaugural, l'alcalde de L'Eliana, Salva Torrent, va destacar el festival com un punt de trobada cultural per a la ciutadania i va donar la benvinguda als més de 100 participants que prenen part en esta edició.

   

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal