L'Ajuntament de Bétera incorpora tecnologia digital a les Escoletes Municipals amb noves tablets L'Ajuntament de Bétera incorpora tecnologia digital a les Escoletes Municipals amb noves tablets
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera incorpora tecnologia digital a les Escoletes Municipals amb noves tablets

L'Ajuntament de Bétera ha implementat hui la digitalització de les Escoletes Municipals Josefa Guardiola i Xiquets amb la dotació de 5 tablets. Aquesta iniciativa, coordinada per l'àrea de Noves Tecnologies, té com a objectiu proporcionar eines modernes per a millorar la comunicació entre els equips docents i les famílies durant el curs 2024-2025.

Segons hem pogut conéixer en Crònica, les tablets inclouen l'aplicació Baby Control, que permetrà al personal docent establir una comunicació més directa i immediata amb els pares i tutors. L'aplicació ofereix funcionalitats per a enviar missatges, contingut audiovisual, informes personalitzats, així com informació sobre els menús de menjars i activitats extraescolars. També facilita l'organització d'activitats i l'enviament de circulars de manera digital, eliminant la necessitat de documents en paper i reduint així l'ús de recursos per part de l'administració pública.

Durant l'acte de lliurament, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha assenyalat que aquesta dotació "representa un valor afegit per al treball diari de l'equip docent de les nostres Escoletes Municipals. Amb aquestes tablets, fem una aposta clara per la modernització i digitalització, millorant la gestió de la comunicació amb les famílies".

El regidor d'Educació, Manuel Chover, ha valorat positivament aquest avanç tecnològic, destacant que "aquesta iniciativa suposa un salt qualitatiu per a les nostres Escoletes Municipals, permetent oferir una atenció més personalitzada a les famílies i agilitzant els processos de comunicació".

De la mateixa manera, es remarca que aquesta millora tecnològica respon a la voluntat de les mestres d'optimitzar els processos comunicatius, facilitant que les famílies estiguen al corrent del dia a dia dels seus fills i filles des de qualsevol dispositiu electrònic i en qualsevol moment.

Amb aquesta nova eina, les Escoletes Municipals de Bétera reforcen el seu compromís amb la innovació educativa, proporcionant un contacte més estret i directe entre l'escola i les famílies al llarg del present curs acadèmic.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal