Cursos gratuïts a l’Eliana per a fomentar l'ús de les tecnologies de la informació Cursos gratuïts a l’Eliana per a fomentar l'ús de les tecnologies de la informació
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cursos gratuïts a l’Eliana per a fomentar l'ús de les tecnologies de la informació


Cursos gratuïts a l’Eliana per a fomentar l'ús de les tecnologies de la informació

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Eliana oferirà, entre els mesos de setembre i desembre, quatre cursos gratuïts dirigits a tota la ciutadania i a les associacions locals per a fomentar l'ús de les tecnologies de la informació.

L'objectiu d'aquestes formacions és reduir la bretxa digital present en alguns col·lectius, proporcionant coneixements bàsics que permeten una millor adaptació als nous mitjans de comunicació i facilitant la difusió d'activitats d'associacions locals.

Els cursos inclouen activitats per adquirir habilitats en l'ús de l'ordinador, el certificat digital, les xarxes socials com Instagram, i la creació de cartells o edició d'imatges amb el programa Canva. Aquests aprenentatges busquen facilitar la inclusió digital i l’aprofitament de les tecnologies emergents.

El programa de formació començarà el dimarts 17 de setembre amb el curs 'Iniciació a l'ús de l'ordinador', de 18:00 a 20:00 hores. El 29 d'octubre, a la mateixa hora, es realitzarà el curs 'Certificat electrònic'. El 19 de novembre, de 17:00 a 19:00 hores, s'impartirà 'Primers passos en Canva', per a concloure el 10 de desembre amb 'Ús d'Instagram'. Totes les sessions es duran a terme al Centre Sociocultural.

Els cursos seran impartits per experts de l'entitat cibervoluntarios.org, una iniciativa que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana.

Les inscripcions es poden realitzar de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o en línia mitjançant un formulari. Per a més informació, els interessats poden contactar a través del correu participacio@leliana.es o al telèfon 96 275 80 30, extensió 131.

Segons ha declarat el regidor de Participació Ciutadana i responsable de l'àrea de Modernització, Jorge Pérez Comeche, “és fonamental reduir la bretxa digital perquè tota la ciutadania puga beneficiar-se de les oportunitats que ofereixen les tecnologies de la informació”.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal