Benidorm viu el Coronation Day de Carles III amb ambient britànic "espectacular" i alta ocupació hotelera Benidorm viu el Coronation Day de Carles III amb ambient britànic "espectacular" i alta ocupació hotelera
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benidorm viu el Coronation Day de Carles III amb ambient britànic "espectacular" i alta ocupació hotelera

   BENIDORM (ALACANT), 5 May. (EUROPA PRESS) -

   Turistes britànics han escollit la ciutat de Benidorm per a gaudir del Coronation Day del rei Carles III que se celebra aquest dissabte, aprofitant que el govern del Regne Unit ha decretat festiu laboral dilluns que ve.

   Al voltant del 45 per cent dels turistes allotjats a Benidorm aquest cap de setmana són britànics, la qual cosa el sector hoteler calcula que podria arribar a superar el 85% d'ocupació en aquests dies.

   Així ho ha assegurat, en declaracions a Europa Press Televisió, la secretària general d'Hosbec, Nuria Montes, qui ha assenyalat que l'aeroport d'Alacant, un dels quals majors connexions té amb el Regne Unit, té programats 45.000 seients disponibles amb vols procedents des del Regne Unit amb destinació a la Costa Blanca.

   Per això considera que serà "un bon cap de setmana d'ocupació molt marcada de més per la festivitat de la coronació de Carles III", ja que seran molts els britànics els que aprofitaran el festiu addicional per a anar-se'n de vances fora del país, i gaudir del bon oratge "que hi ha a Espanya".

   Respecte a si s'han oferit algun paquet especial per la coronació, des d'Hosbec no els consta que hi haja hagut alguna oferta amb aquest reclam però consideren que els britànics són "tan fidels" i "tan nombrosos" en aquesta ciutat, des de fa tants anys, "que no els fa falta cap reclam especial".

   Montes ha assegurat que la ciutat viurà aquest dissabte un ambient britànic "espectacular" pel dia de la coronació ja que està previst que tots els negocis amb presència de britànics, tant pub, bars, hotels, fins i tot la via pública, hi haja pantalles emetent en directe la cerimònia.

   Així mateix, ha indicat que l'Ajuntament té també preparats missatges especials per al rei Carles III, "igual que vam fer quan va morir la reina Isabel", on es van projectar missatges en senyal de duel.

   "També serà un atractiu per als espanyols per a veure com es pot viure ací en territori espanyol una festivitat del Regne Unit tan important com aquest", ha recalcat.

"AMB BON TEMPS"

    Alguns turistes britànics han assenyalat que van escollir aquesta ciutat per a gaudir de la coronació del rei Carles III en un ambient "festiu" i "amb bon temps", en haver estat en altres ocasions a Benidorm.

    Molts d'ells han assegurat que demà veuran l'esdeveniment real perquè es consideren "molt monàrquics", encara que no han mostrat molta simpatia cap al successor d'Isabel II. "Haurien d'haver coronat directament a Guillermo, al seu fill", ha comentat una turista qui assegura que veurà els actes de la coronació en el seu hotel.

"VELOCITAT DE CREUER"

   Respecte a si la ciutat ha aconseguit recuperar les dades de mercat turístic prepandèmics, la secretària general de la patronal hotelera ha destacat que les dades d'abril els ha demostrat que ja "pràcticament" s'han recuperat les dades de mercat de l'any 2019.

   Per això esperen arribar "a consolidar aquestes bones dades" en el mes de maig, i creu que al 2023 podrien estar ja en una "velocitat de creuer de recuperació del mercat turístic".

   Des d'Hosbec asseguren que les xifres d'ocupació del passat pont festiu, el passat 1 de maig, van arribar a fregar "pràcticament" el ple complet tant a Benidorm com en la resta d'hotels de tota la Comunitat Valenciana, superant el 95% d'ocupació.

    "Nosaltres quan superem el 94%, ja parlem de ple tècnic, perquè el que queda són ja molt poques habitacions, amb la qual cosa es podria dir que en eixos dies pràcticament l'hotel va operar el 100% de la seua capacitat, així que estem molt contents", ha assegurat Montes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal