Benaguasil acull joves de Guardistallo en un intercanvi cultural Benaguasil acull joves de Guardistallo en un intercanvi cultural
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil acull joves de Guardistallo en un intercanvi cultural

  • S'allotgen a les cases de diverses famílies involucrades en aquest projecte.
 Un grup de joves italians de Guardistallo està gaudint estos dies d'una estada a Benaguasil en el marc del primer intercanvi juvenil entre les dues localitats, recentment agermanades.
Tal i com hem pogut conéixer en Crònica, l'objectiu d'esta iniciativa, promoguda pels ajuntaments de Benaguasil i Guardistallo, és fomentar els llaços d'unió entre els dos municipis i permetre als joves conéixer de primera mà les tradicions, la gastronomia, la cultura i el patrimoni local.

Els joves italians, acompanyats per dos monitors i pel seu alcalde, han sigut rebuts per l'alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, i per la regidora de Joventut, Ana Aleixandre. Durant la seua estada, s'allotjaran en cases de famílies benaguasileres implicades en el projecte i participaran en un complet programa d'activitats juntament amb els joves locals.

El programa inclou visites a un taller d'un artista faller, al museu etnològic i de ceràmica valenciana i a la ruta dels murals urbans, entre altres. A més, els joves també tindran l'oportunitat de visitar el castell de Benissanó, l'Albufera i la ciutat de València.

La visita coincideix amb les festes patronals de Benaguasil, la qual cosa permetrà als joves italians participar en la romeria en què la Verge de Montiel baixa del Santuari i en la tradicional cena de quintes.

La regidora Ana Aleixandre ha destacat la importància d'estos intercanvis, que "afavorixen la participació ciutadana entre la població juvenil" i s'emmarquen en la política de mobilitat que desenvolupa la regidoria de Joventut. A finals de juny, un grup de joves de Benaguasil va visitar Guardistallo en el marc d'este mateix programa d'intercanvi.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal