Acció Cultural del País Valencià presenta el cartell de la quarta edició del cicle 'Amb Veu de Dona' Acció Cultural del País Valencià presenta el cartell de la quarta edició del cicle 'Amb Veu de Dona'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Acció Cultural del País Valencià presenta el cartell de la quarta edició del cicle 'Amb Veu de Dona'


Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha anunciat el cartell del quart cicle "Amb Veu de Dona", un projecte que enguany compta amb sis concerts programats entre els mesos de setembre i desembre. L’objectiu principal d’este cicle és donar visibilitat i espai a les dones en el món de la música, promovent la igualtat de gènere dins del panorama cultural.

Els concerts tindran lloc a la seu d’Acció Cultural, situada al Carrer Sant Ferran 12 de València, a les 20:00 hores. Els artistes participants, que representen una àmplia varietat d’estils i procedències, tenen com a punt en comú la destacada qualitat artística i el compromís amb la seua creativitat musical.

Un cartell variat amb sis propostes femenines

El cicle d'enguany presenta artistes provinents de diferents punts de la geografia catalana i valenciana, amb la següent programació:

  • 20 de setembre – DONALLOP: Aquest duet mallorquí, reconegut per la seua fusió de sons indie-folk amb arrels mediterrànies, encetarà el cicle. La seua proposta es distingeix per les harmonies delicades i lletres profundes que exploren temes d’interès universal.

  • 4 d’octubre – ÀGUEDA SEGRELLES: Cantautora valenciana que combina l’essència tradicional amb sonoritats contemporànies. Àgueda destaca per les seues lletres poètiques, plenes d’introspecció i connexió amb la realitat que ens envolta.

  • 18 d’octubre – LLUNACIÓ: Aquesta formació, composta per dues dones, oferirà una proposta sensorial amb sons de guitarra, visuals i una posada en escena única, consolidant-se com una aposta innovadora dins del panorama musical valencià.

  • 8 de novembre – MONTSE CASTELLÀ: Cantautora catalana amb més de vint anys de trajectòria, presentarà un repertori de cançons reivindicatives que clamen per la justícia social i la preservació de les tradicions culturals.

  • 22 de novembre – COLOMET en acústic: Raquel Colomet lidera este projecte, que s’aproxima a la música d’autor amb un estil que barreja pop i música urbana. En format acústic, Colomet oferirà un concert íntim i proper, destacant la seua veu càlida.

  • 13 de desembre – XIOMARA ABELLO: Tancarà el cicle la cantautora Xiomara Abello, qui amb la seua veu i guitarra crearà una atmosfera introspectiva. Les seues cançons, caracteritzades per la connexió emocional amb el públic, narren històries tant personals com universals.

Un projecte que aposta per la igualtat de gènere

El cicle "Amb Veu de Dona" s’emmarca dins de la iniciativa d’ACPV per promoure la igualtat de gènere en l’àmbit cultural. Este projecte pretén oferir un espai a les dones artistes perquè puguen mostrar el seu talent en un sector on les desigualtats de gènere encara són una realitat. Cada actuació es presenta com una oportunitat per a descobrir veus femenines diverses que aporten riquesa i pluralitat a la cultura musical.

Un inici reeixit amb Maria Faubel

Tot i que el gruix de concerts començarà en setembre, el cicle ja va tindre una primera actuació el passat 9 d’agost a la plaça del Bon Pastor de Llíria, amb la participació de la cantautora Maria Faubel. La seua actuació, plena de proximitat i emoció, va marcar l’inici del projecte amb una recepció molt positiva per part del públic. La veu de Faubel i les seues lletres commovedores van establir un to intimista que promet mantenir-se al llarg del cicle.

Amb aquesta aposta cultural, ACPV reafirma el seu compromís per impulsar la igualtat de gènere i la diversitat en l’àmbit musical, oferint un espai de visibilitat a les dones creadores que formen part de l'escena actual.








Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal