Vilamarxant Celebra les Festes Patronals 2024 amb una Programació Variada Vilamarxant Celebra les Festes Patronals 2024 amb una Programació Variada
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant Celebra les Festes Patronals 2024 amb una Programació Variada


Les festes patronals de Vilamarxant estan a punt de començar, i la localitat es prepara per a uns dies plens d'activitats tradicionals, culturals i lúdiques. Les celebracions, que tindran lloc del 15 al 30 d'agost, ofereixen un ampli ventall d'esdeveniments que inclouen música, actes religiosos, activitats per als més menuts i esdeveniments taurins.

Dijous, 15 d'agost: Les festes s'inicien amb el Pregó de Festes 2024 des de l'ajuntament a les 20:30 hores, seguit d'un passacarrer fins al carrer del Santíssim Crist de la Salut per a la tradicional encesa de les llums. A les 00:30 hores, els festers organitzaran una animació musical al pàrquing del Pavelló Multiusos.

Divendres, 16 d'agost: El dia començarà a les 19 hores amb el Sopar de Quintes, amb una concentració a l'Avinguda Dos de Maig i un passacarrer fins a l'esplanada de l'institut, on continuarà la festa amb DJ's locals.

Dissabte, 17 d'agost: A les 23 hores tindrà lloc la presentació de les Festes Patronals a la Replaça, seguida d'animació musical al pàrquing del Pavelló Multiusos.

Diumenge, 18 d'agost: A mitjanit es realitzarà el Bou Embolat, seguit d'una actuació de l'Orquestra Scream a l'esplanada de l'institut.

Dilluns, 19 d'agost: El dia inclou una entrada de vaquetes a les 14 hores, un dinar per a la gent major al Centre Club de Convivència (CCC) a les 14:30 hores, activitats aquàtiques infantils a la Replaça a les 18 hores i, a la nit, Bou Embolat i actuació de l'Orquestra Euforia.

Dimarts, 20 d'agost: Comença el Septenari al Crist de la Salut a les 12 hores. També hi haurà entrada de vaquetes a les 14 hores, espectacle teatral infantil a la Replaça a les 19 hores, Bou Embolat i Orquestra Seven Crashers a mitjanit.

Dimecres, 21 d'agost: El dia inclou entrada de vaquetes a les 14 hores, correguda de vaquetes a les 19 hores, caminada popular des de la Replaça a les 19 hores i sopar de matrimonis a les 22 hores amb actuació de l'Orquestra Jam, seguit de Bou Embolat i animació musical.

Dijous, 22 d'agost: Es realitzaran activitats aquàtiques infantils a la Replaça a les 18 hores, correguda de vaquetes a les 19 hores, tren fester a ritme de batucada i xaranga a les 22 hores, Bou Embolat i Festival de Remember a mitjanit.

Divendres, 23 d'agost: Destaca la inauguració de l'exposició del Grup de Pintura de Vilamarxant a La Cisterna a les 19 hores, seguit de les paelles solidàries a les 20 hores, Bou Embolat i actuació de l'Orquestra La Tribu a mitjanit.

Dissabte, 24 d'agost: Hi haurà entrada i correguda de vaquetes a càrrec de la Penya Bouera El Mogolló, teatre infantil i mercat solidari de Felins de Vilamarxant. La nit finalitzarà amb dos bous embolats i actuació de l'Orquestra Tokio.

Diumenge, 25 d'agost: Entre altres activitats, es destaca l'exposició de Josep Vicent Barrachina Sanchis al casal de la Falla el Colp a les 18 hores, activitats aquàtiques infantils i dos bous embolats a càrrec de la Penya Bouera El Mogolló a mitjanit, seguits de l'Orquestra La Fiesta.

Dilluns, 26 d'agost: Final del Septenari al Santíssim Crist de la Salut a les 20 hores, seguit de l'actuació musical 'The Time' a la Replaça a les 23 hores.

Dimarts, 27 d'agost: Passacarrer amb el Grup de Danses i Càntics Valencians a les 19 hores, seguit del concert de l'Associació Lírica Cora Raga a les 22:30 hores a l'església.

Dimecres, 28 d'agost: Ofrena de flors al Santíssim Crist de la Salut a les 19:30 hores, concloent amb l'actuació del Quadre Artístic a les 23 hores a la Replaça.

Dijous, 29 d'agost: Dia dedicat al Santíssim Crist de la Salut, amb missa solemne a les 12 hores i processó a les 20 hores, seguit d'un castell de focs artificials.

Divendres, 30 d'agost: Festivitat de Santa Caterina Màrtir amb missa solemne a les 12 hores, processó a les 20 hores i un castell de focs artificials per a concloure les festes.

Les festes de Vilamarxant prometen ser un moment de retrobament i diversió per a tots els veïns i visitants, amb una programació que combina tradició i modernitat, oferint activitats per a tots els gustos i edats.

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal