Tràgica mort en un incendi en una vivenda a Vilamarxant Tràgica mort en un incendi en una vivenda a Vilamarxant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tràgica mort en un incendi en una vivenda a Vilamarxant



Una persona ha perdut la vida este dissabte en un incendi ocorregut en una vivenda de la urbanització Faulina a Vilamarxant, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

L'avís de l'incendi s'ha rebut poc després de les 08.00 hores del matí, moment en què s'han mobilitzat els efectius necessaris per a atendre l'emergència. En concret, s'han desplaçat fins al lloc dels fets una dotació de bombers de Chiva, una altra de l'Eliana, així com el sargent de Paterna per coordinar les tasques d'extinció.

L'immoble afectat és una vivenda unifamiliar en la qual es trobava una persona en el moment en què s'ha declarat l'incendi. Malauradament, esta persona ha perdut la vida a conseqüència del foc. La Guàrdia Civil ha assumit la investigació dels fets per determinar les causes de l'incendi, tal com han informat les mateixes fonts.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal