Subvencions de la Generalitat per als PEMIT, Vilamarxant i altres municipis en la redacció de plans territorials Subvencions de la Generalitat per als PEMIT, Vilamarxant i altres municipis en la redacció de plans territorials
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Subvencions de la Generalitat per als PEMIT, Vilamarxant i altres municipis en la redacció de plans territorials

Subvencions a Vilamarxant per a Plans de Minimització d'Impactes Territorials

La Generalitat Valenciana ha destinat 384.000 euros a diversos municipis de la Comunitat Valenciana amb la finalitat de finançar la redacció de Plans Especials de Minimització d'Impactes Territorials (PEMIT). Aquestes subvencions estan orientades a mitigar els efectes negatius que les vivendes construïdes en sòl no urbanitzable, comú o protegit poden ocasionar sobre el territori i el medi ambient.

Entre els municipis beneficiats per aquesta iniciativa es troba Vilamarxant, tot i que la quantitat exacta assignada al municipi no s'ha detallat específicament. No obstant això, Vilamarxant forma part de la segona categoria de subvencions, juntament amb altres quinze municipis, que en conjunt han rebut un total de 240.000 euros.

Les subvencions es distribueixen en tres categories diferents:

  1. Nou subvencions amb un total de 90.000 euros.
  2. Setze subvencions amb un total de 240.000 euros.
  3. Tres subvencions amb un total de 54.000 euros.

Per a optar a aquestes ajudes, els municipis han de complir una sèrie de condicions específiques:

  • Els nuclis de vivendes han de presentar una densitat mínima de tres vivendes per hectàrea.
  • Les vivendes han d'estar ubicades en sòl no urbanitzable, siga comú o protegit.
  • Les construccions han d'haver sigut finalitzades abans del 20 d'agost de 2014.

L'objectiu principal d'aquestes subvencions és facilitar la redacció dels PEMIT, un requisit fonamental per a regularitzar les vivendes en sòl no urbanitzable segons la Llei d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge (TRLOTUP). Aquests plans són elaborats pels ajuntaments dels municipis afectats, amb la finalitat de garantir una ordenació territorial adequada que minimitze l'impacte ambiental d'aquestes vivendes.

Distribució de Subvencions per Municipis

Els municipis beneficiats es distribueixen de la següent manera:

  • Subvencions per un total de 90.000 euros (nou ajuntaments):

    • Els municipis no han sigut especificats individualment.
  • Subvencions per un total de 240.000 euros (setze ajuntaments):

    • Parcent, Vilamarxant, Barx, Godelleta, Macastre, l’Alcúdia de Crespins, Betxí, Borriol, la Nucia, Albalat dels Tarongers, Catral, Benifairó de la Valldigna, Rafelguaraf, la Font d’en Carròs, Finestrat, Bocairent.
  • Subvencions per un total de 54.000 euros (tres ajuntaments):

En total, 28 municipis han sigut beneficiaris d'aquestes subvencions, que varien en funció del nombre de vivendes afectades i les característiques dels nuclis residencials situats en sòl no urbanitzable, segons hem pogut conéixer.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal