Rescat d'una persona amb una lesió a la cama a Olocau Rescat d'una persona amb una lesió a la cama a Olocau
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rescat d'una persona amb una lesió a la cama a Olocau



Aquest diumenge, els bombers del Consorci Provincial de València han dut a terme el rescat d'una persona que havia patit una lesió a la cama mentre es trobava en el terme municipal d'Olocau. L'incident, comunicat a través de les xarxes socials pel mateix consorci, ha mobilitzat un important dispositiu d'emergència.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat membres del Grup Especial de Rescat en Altura (GERA) i un helicòpter del Consorci de Bombers, a més d'una brigada forestal (BRIFO) i el sargent de Paterna, per a coordinar l'operatiu de rescat. Gràcies a la ràpida actuació dels equips d'emergència, la persona lesionada ha pogut ser rescatada amb èxit i traslladada a l'Hospital de Llíria mitjançant transport aeri, on ha sigut atesa pels serveis sanitaris.

Segons hem pogut conéixer en Crònica, la satisfacció pel rescat ha servit d'advertència sobre la importància del cuidat i la vigilància durant les eixides a la muntanya, ja siguen activitats esportives, recreatives o festives. Aquesta intervenció subratlla la necessitat de mantindre la precaució en zones de muntanya, especialment en aquelles d'accés difícil o de condicions variables.

L'incident s'ha convertit en un recordatori de la importància de seguir les recomanacions de seguretat i d'estar preparats per a possibles emergències quan es realitzen activitats a l'aire lliure. El Consorci de Bombers de València continua treballant per garantir la seguretat de totes les persones que gaudeixen de la natura a la província.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal