Paterna celebra l'essència de les seues Festes Majors amb una exposició fotogràfica al coetòdrom Paterna celebra l'essència de les seues Festes Majors amb una exposició fotogràfica al coetòdrom
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna celebra l'essència de les seues Festes Majors amb una exposició fotogràfica al coetòdrom


L'Ajuntament de Paterna, a través de l'àrea de Tradicions, ha inaugurat una exposició fotogràfica a l'esplanada del coetòdrom per a posar en valor la trilogia de ‘Foc, Festa i Fe’, que defineix les Festes Majors de la localitat. Aquesta mostra ofereix un recorregut visual pels actes més destacats i emblemàtics dels dotze dies de festivitats que tenen lloc durant la segona quinzena d'agost.

L'exposició, composta per 15 panells plens d'imatges, reflecteix la intensitat i emoció dels moments viscuts en els actes festers, religiosos i pirotècnics de l'any 2023. A més, un dels panells presenta el calendari complet dels actes programats per a l'any 2024, oferint així als visitants una visió global de les activitats que tindran lloc en les properes celebracions.

La inauguració ha comptat amb la presència de l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat per la Tinenta Alcalde de Tradicions, Isabel Segura, la regidora del Foc, Andrea López, la Reina de les Festes, Clara Agranes, i la seua Cort d'Honor. També han assistit representants de les confraries, associacions i federacions que formen part de la Comissió de Festes, mostrant el seu suport a aquesta iniciativa que busca enfortir els vincles comunitaris a través de la celebració de les tradicions locals.

Durant la seua intervenció, l'Alcalde Sagredo ha animat als assistents a gaudir intensament de l'inici de les Festes Majors, subratllant la importància de donar a conéixer els actes organitzats per l'Ajuntament i altres entitats locals, com la Real Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, la Federació Interpenyes i la Federació Intercomparsas.

Per la seua part, la Tinenta Alcalde de Tradicions, Isabel Segura, ha destacat que aquesta exposició icònica al carrer, especialment en l'inici de les Festes Majors, és una manera de compartir amb els veïns i veïnes l'essència de les tradicions i la cultura de Paterna. Gràcies a aquest recorregut visual, la ciutadania pot rememorar els moments més significatius de les festes passades, tornant a viure l'esperit festiu que defineix la identitat del municipi.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal