Paterna acull la XXVII Volta a Peu La Canyada el dissabte 24 d'agost Paterna acull la XXVII Volta a Peu La Canyada el dissabte 24 d'agost
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna acull la XXVII Volta a Peu La Canyada el dissabte 24 d'agost


Paterna es prepara per a la XXVII edició de la Volta a Peu La Canyada, que se celebrarà el dissabte 24 d'agost de 2024. La popular carrera, organitzada per l'Ajuntament de Paterna i el Club d'Atletisme Cárnicas Serrano, amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de La Canyada, busca fomentar l'esport local i la participació ciutadana.

La jornada començarà amb una carrera infantil de 1.000 metres, que eixirà a les 18.30 hores des de la Plaça Porta del Sol. A continuació, a les 19.30 hores, tindrà lloc la carrera absoluta de 6.400 metres, que recorrerà tant la zona urbana com la boscosa de La Vallesa, en record de l'incendi de 1994 que va afectar el Paratge Natural del Túria.

El Tinent Alcalde d'Esports, Educació i Innovació, José Manuel Mora, ha informat que s'han establit un màxim de 700 places per a esta edició, amb 500 participants en la carrera absoluta i 200 en la infantil. Mora ha destacat que "esta prova esportiva té una gran tradició i forma part de les quatre proves oficials del desafiament esportiu de Paterna, que permetrà als participants aconseguir una inscripció gratuïta per al Gran Fons Vila de Paterna de l'any vinent".

Les categories de la carrera infantil estan dividides en sub-10, per a nascuts en 2015 i posteriors, i sub-14, per a xiquets i xiquetes nascuts entre 2011 i 2014. Per a la carrera absoluta, les categories inclouen Júnior/Promesa, Sènior, Veterà A i Veterà C.

Les inscripcions es poden realitzar a través del portal web Cronorunner fins al 21 d'agost de 2024. El cost de la inscripció és de 5 euros per a la carrera absoluta i d'1 euro per a la infantil, la qual també podrà formalitzar-se el mateix dia de la prova des de les 17.00 hores fins a quinze minuts abans de l'inici.

Després de la carrera absoluta, es procedirà a l'entrega de trofeus als tres primers classificats en cada categoria, tant masculina com femenina. Esta edició promet ser una jornada esportiva plena de participació i entusiasme, reforçant el compromís de Paterna amb l'esport i la comunitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal