Olocau vibra amb el Festival Macro S.O.S Animation Olocau vibra amb el Festival Macro S.O.S Animation
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau vibra amb el Festival Macro S.O.S Animation


Una nit plena d'energia que captiva el públic

El passat divendres a la nit, l'Auditori Font del Frare d'Olocau es va convertir en l'escenari d'una de les últimes celebracions de les Festes d'Agost en honor a Sant Roc. El Festival Macro S.O.S Animation va ser el protagonista d'una vetlada carregada d'energia, on l'espectacle de llums i so va captivar tots els assistents.

L'esdeveniment, que va comptar amb una posada en escena impressionant, va ser liderat pel grup d'animació S.O.S, un col·lectiu format per artistes valencians que van aconseguir fer vibrar el públic. La seua actuació, plena de dinamisme, va fer que els espectadors cantaren, ballaren i saltaren al ritme de la millor música, mentre gaudien de les nombroses sorpreses preparades per a l'ocasió.

Aquest esdeveniment, segons hem pogut conéixer, va ser organitzat per la Regidoria de Festes i oferit per l'empresa Eventime Producciones, especialitzada en la gestió d'espectacles. La nit de divendres es va convertir en una autèntica celebració que va deixar una empremta inoblidable en els assistents.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal