Olocau impulsa la protecció forestal amb noves tecnologies de vigilància: video Olocau impulsa la protecció forestal amb noves tecnologies de vigilància: video
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau impulsa la protecció forestal amb noves tecnologies de vigilància: video

    


Aquest matí, l'Ajuntament d'Olocau ha donat un pas més en la seua estratègia de prevenció d'incendis forestals, gràcies a la incorporació de tecnologies avançades de vigilància. L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, acompanyat pel regidor de Voluntariat Mediambiental, Juan González, i José Luis Liz, CEO i director tècnic de l'empresa PyroFireExtinction, s'han reunit per a analitzar i avaluar el sistema de vigilància contra incendis que protegeix el terme municipal des del 2018.

Durant la trobada, José Luis Liz ha presentat de manera detallada els dispositius i tecnologies que conformen el sistema de seguretat actual. Segons hem pogut conéixer, el municipi compta amb una xarxa de sensors distribuïts estratègicament, capaços d'enviar informació en temps real sobre el risc de generació d'incendis i de detectar qualsevol focus potencial dins del terme municipal. Entre aquestes tecnologies destaca una càmera rotatòria avançada, que captura imatges de les àrees amb major probabilitat de ser afectades, oferint així una vigilància contínua i precisa.

La reunió també ha servit per a explorar millores en el sistema existent i per a discutir la incorporació de nous recursos que augmenten la capacitat i la precisió en la detecció i resposta davant possibles incendis. Aquestes propostes de millora busquen reforçar la protecció de l'entorn natural d'Olocau, un objectiu que, segons ha remarcat l'equip de govern, és prioritari.

L'alcalde Antonio Ropero ha destacat la importància d'aquesta reunió, afirmant que "ens ha proporcionat una visió molt detallada del sistema de prevenció d'incendis del qual disposem". A més, ha expressat la seua preocupació per la manca de suport institucional en certs moments, però ha reafirmat el compromís de l'Ajuntament amb la protecció mediambiental, destacant que continuaran apostant per la innovació i per totes aquelles iniciatives que ajuden a aconseguir aquest objectiu.

Amb aquesta reunió, les autoritats locals refermen el seu compromís per a mantindre Olocau com un referent en la lluita contra els incendis forestals, aplicant les tecnologies més avançades per a la protecció del seu entorn natural.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal