Olocau Celebra una 'llarga' Setmana Cultural dels Jubilats amb un Variat Programa d'Activitats: El Programa Olocau Celebra una 'llarga' Setmana Cultural dels Jubilats amb un Variat Programa d'Activitats: El Programa
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau Celebra una 'llarga' Setmana Cultural dels Jubilats amb un Variat Programa d'Activitats: El Programa

del 17 d'agost fins al 6 de setembre

La Setmana Cultural organitzada per l'Associació de Jubilats d'Olocau, en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament, torna un any més amb un ampli ventall d'activitats destinades a les persones majors del municipi. Aquesta iniciativa anual busca reconèixer i homenatjar un sector de la població fonamental per a la localitat.

Els actes començaran el dissabte 17 d'agost amb el trasllat de la bandera de l'associació des de l'antiga seu fins a l'actual. Aquesta cerimònia no només commemorarà el canvi de local que es va dur a terme en 2019, sinó que també marcarà l'inici d'una sèrie d'activitats que s'estendran fins al 6 de setembre.

Entre les activitats programades, destaca el taller "Rompiendo la brecha digital" el dilluns 26 d'agost, on es proporcionarà formació sobre l'ús dels telèfons mòbils i les seves aplicacions més comunes. Els assistents podran gaudir d'una sessió formativa que culminarà amb una degustació d'orxata i fartons, tot per un preu simbòlic d'1 euro per als socis.

El dimarts 27 d'agost, els jubilats tindran l'oportunitat de participar en una excursió cultural al Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), on podran gaudir d'una visita teatralitzada guiada. Aquesta activitat inclourà un berenar a l'horchatería Els Sariers abans de retornar a Olocau.

La gastronomia també tindrà un lloc destacat en la programació, amb un dinar per a socis i col·laboradors el dimecres 28 d'agost al Restaurant Martín. Aquest àpat oferirà un menú variat a escollir i es durà a terme amb vehicles propis, amb un cost de 14 euros per comensal.

El dijous 29 d'agost, el Hogar de los Jubilados acollirà la projecció d'una pel·lícula, seguida d'un col·loqui i un berenar-sopar amb aperitius. Aquesta activitat té un preu de 3 euros per als socis.

Una de les excursions més esperades serà el viatge a Morella el divendres 30 d'agost, on es visitaran llocs emblemàtics i el monestir de la Balma. Aquesta activitat, que inclou dinar, té un preu de 45 euros per als socis i 55 euros per als no socis.

El concurs de rebosteria tindrà lloc el dissabte 31 d'agost a la vesprada, on els participants podran presentar els seus dolços per a ser valorats per un jurat. Els millors rebran un reconeixement, i tots els assistents podran gaudir d'una degustació de les creacions presentades.

Finalment, el programa culminarà el divendres 6 de setembre amb una excursió a les bodegues Vera de Estenas a Utiel. Aquesta visita guiada inclourà una cata de vins i un dinar, amb un cost de 27 euros per als socis i 37 euros per als no socis.

L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, ha destacat la importància d'aquestes activitats, afirmant que "posa de relleu la gran labor que es realitza des de l'Associació de Jubilats d'Olocau per impulsar un envelliment actiu i saludable, així com el dinamisme d'un col·lectiu molt important en el nostre municipi". A més, ha afegit que "aquests actes són un exemple més de que, des de l'associació i l'Ajuntament, es treballa conjuntament amb l'objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels nostres majors".

Programa de Actes

  • Dissabte 17 d'agost, a les 19:00 hores: Trasllat de la bandera de la associació des del antic local fins a la nova seu, amb la col·laboració de la banda musical La Melodía de Olocau. Preu: 1€ per a socis.
  • Dilluns 26 d'agost, a les 18:00 hores: Taller "Rompiendo la brecha digital". Preu: 1€ per a socis.
  • Dimarts 27 d'agost, a les 15:00 hores: Excursió cultural al MuVIM. Preu: 3€ per a socis.
  • Dimecres 28 d'agost, a les 14:30 hores: Dinar per a socis i col·laboradors. Preu: 14€ per persona.
  • Dijous 29 d'agost, a les 18:00 hores: Projecció d'una pel·lícula al Hogar de los Jubilados. Preu: 3€ per a socis.
  • Divendres 30 d'agost, a les 7:00 hores: Viatge a Morella. Preu: 45€ per a socis, 55€ per a no socis.
  • Dissabte 31 d'agost, a les 18:30 hores: Concurs de rebosteria.
  • Divendres 6 de setembre, a les 10:00 hores: Excursió Ruta del Vi a les bodegues Vera de Estenas a Utiel. Preu: 27€ per a socis, 37€ per a no socis.

Per a participar en les activitats, els interessats hauran d'inscriure's en el Hogar de los Jubilados en horari de 17 a 20 hores.

    

  



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal