Olocau celebra la Nit de Paelles en les Festes Patronals Olocau celebra la Nit de Paelles en les Festes Patronals
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau celebra la Nit de Paelles en les Festes Patronals

        

Ahir, es va celebrar la Nit de Paelles al carrer Major d'Olocau com a part de les Festes d'Agost en honor a Sant Roc. Aquest esdeveniment va generar molta participació i va crear un ambient festiu en el municipi.

Les Paelles populars van tornar a les festes, i els participants van mostrar l'interés del municipi per recuperar aquesta celebració tradicional. Va ser una nit de convivència en la qual la paella, plat típic valencià, va ocupar el centre de l'activitat.

Després de la preparació i degustació de les paelles, la festa va continuar amb música, gràcies al discomòbil d'Infinito Eventos i al DJ Dany Sánchez, que van posar el punt final a la vetllada.

L'alcalde, Antonio Ropero, va expressar la seua satisfacció per la celebració de la Nit de Paelles i va valorar positivament el desenvolupament de l'acte, assenyalant que "ens ha permés gaudir d'una cita que forma part de les festes populars de la nostra terra". A més, va agrair a la regidora de Festes, María José Guevara, la seua dedicació i esforç per dur-lo a terme.

      


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal