Olocau acull el Festival Macro SOS Animation: Música, Dansa i Efectes Especials per a una Nit Màgica Olocau acull el Festival Macro SOS Animation: Música, Dansa i Efectes Especials per a una Nit Màgica
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau acull el Festival Macro SOS Animation: Música, Dansa i Efectes Especials per a una Nit Màgica


El pròxim dijous 15 d'agost, Olocau serà l'escenari d'un esdeveniment espectacular que promet ser una de les nits més inoblidables de l'estiu. A partir de les 23:30 hores, l'Avinguda Font del Frare acollirà el Festival Macro SOS Animation, organitzat per l'Ajuntament de la Vila d'Olocau en col·laboració amb diverses entitats locals.

L'acte principal de la nit serà l'actuació del grup ESEOESE, conegut per les seues vibrants performances que combinen música, dansa i animació. Aquest grup promet oferir un espectacle dinàmic que captivarà a tots els assistents. L'ambient es completarà amb efectes especials com foc, confeti, CO2, globus i regals, assegurant una experiència multisensorial per a tots els públics.

Detalls de l'Esdeveniment

Data: Dijous, 15 d'agost Hora: 23:30 hores Ubicació: Avinguda Font del Frare, Olocau

Activitats i Animació

El Festival Macro SOS Animation no només oferirà música i dansa, sinó que també inclourà una sèrie d'activitats per a entretenir als assistents durant tota la nit. L'esdeveniment comptarà amb efectes especials com:

  • Foc: Espectacles pirotècnics que il·luminaran el cel d'Olocau.
  • Confeti: Pluja de confeti que omplirà l'ambient de colors.
  • CO2: Efectes de CO2 que refrescaran la nit i afegiran un toc modern a l'esdeveniment.
  • Globus: Decoració i activitats amb globus per a tots els gustos.
  • Regals: Sorprises i premis per als assistents més afortunats.

Organització

L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament de la Vila d'Olocau, amb la col·laboració del departament de Festes, Protecció Civil i Comerç. Aquesta col·laboració assegura una organització impecable i la màxima seguretat per a tots els participants.

Conclusió

El Festival Macro SOS Animation és una oportunitat única per a gaudir d'una nit de diversió i entreteniment en un ambient segur i acollidor. Olocau s'engalana per acollir aquest esdeveniment que promet ser un dels punts àlgids de l'estiu per a la comarca de Camp de Túria.

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal