Millora i reforç del ferm en sis carreteres: Bétera, Serra, Riba-roja, Nàquera i Villar amb una inversió de més de 4 milions d’euros Millora i reforç del ferm en sis carreteres: Bétera, Serra, Riba-roja, Nàquera i Villar amb una inversió de més de 4 milions d’euros
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Millora i reforç del ferm en sis carreteres: Bétera, Serra, Riba-roja, Nàquera i Villar amb una inversió de més de 4 milions d’euros

La Diputació de València ha iniciat aquest estiu un projecte de millora i reforç del ferm en sis carreteres de les comarques de Camp de Túria,  L’Horta Nord, Camp de Morvedre i La Serranía. Amb un pressupost global de més de 4,2 milions d’euros, totes les obres es completaran en un termini màxim de vuit mesos, segons ha destacat la diputada de Carreteres, Reme Mazzolari.

Importància del Manteniment

Reme Mazzolari, també vicepresidenta segona de la Diputació, ha subratllat “la importància de realitzar un bon manteniment i conservació de la xarxa provincial, ja que l’estat del ferm és un dels elements que més impacta sobre la seguretat de les carreteres”. Ha afegit que, en la gestió de la xarxa provincial, és tan important dissenyar noves carreteres i millorar traçats com mantenir-les en les millors condicions de conservació.

Actuacions Previstes

Les obres han començat en la carretera CV-315, que uneix València amb Náquera per Moncada. Els treballs es dividiran en dues fases i es concentraran entre els punts quilomètrics 0 al 3 i 4 al 6,2, afectant els termes municipals de València, Moncada i Alfara del Patriarca.

En el mes de setembre s’iniciarà la intervenció en la CV-327, d’accés a Algar de Palancia des de l’A-23, en el tram d’Algímia d’Alfara a Alfara de la Baronia, concretament des del quilòmetre 0 al 2,5.

A Riba-roja de Túria, es duran a terme dues actuacions. La primera començarà aquest mes d’agost, entre els punts 0,7 i 1,2 de la CV-336; i la segona, en la rotonda situada en el quilòmetre 0 de la carretera CV-374, s’executarà en el mes de novembre.

Al mes d’octubre s’iniciaran les obres en el terme municipal d’Andilla, concretament entre els punts quilomètrics 6,2 i 12 de la carretera CV-341 que uneix aquest municipi amb Villar del Arzobispo. En novembre es reforçarà el ferm en la carretera CV-395 de Requena a Villar del Arzobispo, en el terme municipal de Chulilla; des del quilòmetre 34 al 36,4.

Característiques dels Treballs

En aquestes sis actuacions està previst millorar i reforçar el ferm de la carretera mitjançant l’execució d’una nova capa de rodadura, prèvia al sanejament i reparació de les zones deteriorades. A més, es reposarà la senyalització horitzontal existent.

Altres treballs inclouen la reposició dels passos de vianants i els reductors de velocitat (lomos d’ase) existents, executant nous passos en els punts necessaris; així com la millora del drenatge mitjançant l’execució de noves obres i cunetes de formigó.

Control i Seguiment

Reme Mazzolari ha volgut posar en valor la tasca diària de les brigades de conservació de la Diputació, que realitzen un control exhaustiu de l’estat de les vies de la xarxa provincial. Cada quilòmetre de carretera de titularitat provincial és revisat almenys una vegada a la setmana, permetent al personal tècnic actuar amb màxima diligència gràcies al coneixement en temps real de cada incidència.

Aquest projecte, que implica una inversió significativa i un esforç de coordinació, suposarà una millora substancial en les comunicacions i la seguretat viària en els termes municipals afectats.

    

CV-341

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal