Més de 150 veïns participen en la XII Caminada Nocturna Pujada a la Rodana de Vilamarxant Més de 150 veïns participen en la XII Caminada Nocturna Pujada a la Rodana de Vilamarxant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 150 veïns participen en la XII Caminada Nocturna Pujada a la Rodana de Vilamarxant


Més de 150 veïns de Vilamarxant han participat en la dotzena edició de la Caminada Nocturna Pujada a la Rodana, una iniciativa organitzada per l'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Esports, juntament amb el Club d'Atletisme de Vilamarxant. Aquesta caminada, ja consolidada com un clàssic de l'estiu, va reunir a una gran quantitat de participants que es van donar cita per a gaudir d'una vetlada esportiva i social en plena natura.

L'activitat va començar a les 19.15 hores des de l'Avinguda 2 de Maig i va concloure en el corral de la Bassa Barreta, on tots els participants van gaudir d'un sopar popular a l'aire lliure, sota les estreles. Aquesta combinació d'exercici físic i convivència va ser molt ben rebuda pels assistents, creant un ambient de germanor i diversió.

A més, l'Associació La Rondalla – Grup de Danses de Vilamarxant va tindre un paper destacat en la jornada, ja que va clausurar l'esdeveniment amb una actuació que va posar el fermall d'or a la nit. La seua participació va aportar un toc cultural i tradicional que va ser molt valorat per tots els presents.

Gabriel Castellano, regidor d'Esports de Vilamarxant, ha destacat la importància d'aquesta activitat, afirmant que s'ha convertit “en un clàssic de l'estiu en el qual la ciutadania es bolca per a gaudir del Paratge Natural de Les Rodanes”. Castellano va subratllar el compromís de l'ajuntament amb el foment de l'esport i el suport a les activitats que promouen les entitats locals. “Continuarem donant suport a esta activitat esportiva, i moltes altres, que són desenrotllades i organitzades per les entitats locals i que fomenten l'esport entre la ciutadania”, va concloure el regidor.

La Caminada Nocturna Pujada a la Rodana no només representa una oportunitat per a mantindre's actiu físicament, sinó que també és un espai per a reforçar els vincles comunitaris i disfrutar del patrimoni natural de la localitat. Amb cada edició, l'esdeveniment guanya més adeptes, consolidant-se com una cita ineludible en el calendari estival de Vilamarxant.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal