Llíria recepciona les obres del Nou IES Camp de Túria Llíria recepciona les obres del Nou IES Camp de Túria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria recepciona les obres del Nou IES Camp de Túria


L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor d'Infraestructures Educatives, Paco García, junt amb el director general d'Infraestructures Educatives de la Generalitat, José María Larena, i membres de la corporació municipal i l'equip directiu del centre, han assistit aquesta setmana a l'acte de recepció de les obres de construcció del nou IES Camp de Túria. Els treballs, realitzats per l'empresa Bertolín, han conclòs després de dos anys.

Per al regidor d'Infraestructures Educatives, "el compromís de la Corporació amb la modernització de les instal·lacions i la creació de nous equipaments públics ja és una realitat. Quasi 40 anys després, tenim un nou Institut d'Ensenyances Secundàries i Batxiller; i en breu també un nou col·legi de Primària a la zona de Mura."

García assenyala que aquest nou institut ha estat possible gràcies al Programa EDIFICANT, una iniciativa de col·laboració entre administracions (Ajuntament-Generalitat) que ha donat grans resultats, ja que sense aquest programa aquesta nova instal·lació no s'hauria pogut materialitzar.

Les obres, que han estat complexes per la seua ubicació en una zona arqueològica, s'han demorat un poc més del previst. Però, al final, el resultat que es volia obtenir s'ha pogut executar, desenvolupant totes les unitats educatives, esportives, de serveis, d'eficiència energètica i accessibilitat que estaven previstes, a més de poder integrar una part de patrimoni històric que es podrà visitar i s'ha conservat i documentat.

Per la seua part, l'alcalde de Llíria ha destacat la necessitat d'aquestes noves instal·lacions, "les quals eren una reivindicació històrica de la comunitat educativa i un compromís de la Corporació Local, el qual s'ha executat satisfactòriament per a l'ús i gaudi de les pròximes generacions d'estudiants que passaran per aquest nou centre educatiu."

És una satisfacció, afegeix Miguel, poder posar a disposició de la ciutat de Llíria i de les poblacions del Camp de Túria que aporten alumnat a aquest nou centre, haver pogut desenvolupar aquesta gran inversió i dotar la capital edetana d'un edifici modern i ben equipat perquè el pròxim dia 9 de setembre es puga iniciar un nou curs i una nova etapa en l'IES Camp de Túria.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal