Llíria millora la mobilitat amb un nou accés provisional a la ronda de Mura Llíria millora la mobilitat amb un nou accés provisional a la ronda de Mura
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria millora la mobilitat amb un nou accés provisional a la ronda de Mura


Llíria millorarà l’accés a la ronda de Mura des de la rotonda del Trencall amb un vial provisional

El nou accés es construirà a través de la UE-14 per a millorar la connectivitat a la ronda de Mura i facilitar l’arribada al nou Institut Camp de Túria.

L'Ajuntament de Llíria està desenvolupant un accés provisional que connectarà amb la ronda de Mura des de la rotonda del Trencall, fins que es complete el Programa d'Actuació Integrada (PAI) de la UE-14 a la zona de Barbasequia. Aquest vial provisional permetrà millorar l’accessibilitat a la zona d’accés a Mura a través del carrer València.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, ha explicat que aquest nou vial té com a objectiu proporcionar una millor accessibilitat a aquesta part de la ciutat i facilitar la circulació pel nord-est de Llíria. El vial connectarà la rotonda del Trencall amb el carrer València, creant una ronda circumval·latòria que millorarà l'accés a Mura i Bétera, així com a les noves infraestructures educatives del barri, com el nou IES Camp de Túria, que obrirà les seues portes el pròxim 9 de setembre, i el futur CEIP nº 3, actualment en construcció.

Les obres per a aquest vial provisional començaran en les pròximes setmanes i es preveu que l’accés estiga completament operatiu una vegada finalitzades les Festes de Sant Miquel i s'allibere l'espai actualment ocupat pel recinte firal, situat entre la UE-14 i Mura.

Un cop obert aquest nou accés a la ronda de Mura/Bétera, es reorganitzaran les direccions de les carrers adjacents a Mura des del carrer València. Aquesta mesura busca millorar la visibilitat i l'accessibilitat a les vies de major trànsit.

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha destacat que aquesta actuació és part d’un conjunt de millores que l’ajuntament està duent a terme per a optimitzar la mobilitat urbana en els diferents barris i urbanitzacions del municipi. A més, ha avançat que a principis de setembre també es durà a terme una millora en la pintura vial i la senyalització en els voltants dels centres educatius i les principals vies d'accés a la ciutat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal