Llíria City of Music inicia la seua gira de 2024 per Corea del Sud amb set concerts en destacats festivals Llíria City of Music inicia la seua gira de 2024 per Corea del Sud amb set concerts en destacats festivals
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria City of Music inicia la seua gira de 2024 per Corea del Sud amb set concerts en destacats festivals

 

El prestigiós ensemble “Llíria City of Music”, sota la direcció del reconegut mestre José Miguel Rodilla, ha començat la seua gira internacional de 2024 per Corea del Sud, un esdeveniment que portarà la música edetana a algunes de les sales més importants del país asiàtic. Entre el 16 i el 25 d’agost, els músics llirians realitzaran un total de set concerts, participant en festivals de renom i actuant en auditoris destacats com el Sejong Center for the Performing Arts i el prestigiós Daejeon International Music Festival, on oferiran el concert de clausura.

El viatge musical del conjunt llirià, que culminarà aquest divendres, inclou actuacions en solitari així com col·laboracions amb agrupacions coreanes, un format que permetrà mostrar la versatilitat i la qualitat artística dels músics valencians. Aquesta vegada, el conjunt incorpora també la dansa espanyola al seu repertori, amb la participació de dues joves ballarines que acompanyaran l’ensemble en diverses peces musicals, enriquint així l’experiència artística global dels concerts.

Daejeon, ciutat amfitriona del Festival de Música Daecheongho Daedeok en 2024, es consolida com un dels epicentres culturals del país, oferint una combinació harmoniosa de música, cultura i bellesa escènica que promet captivar el públic.

Segons ha explicat el regidor d'Ensenyances Artístiques i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, aquesta gira és el segon projecte de internacionalització de la música edetana a Corea del Sud, un assoliment que s'emmarca dins dels objectius del Pla Estratègic de la Ciutat Creativa UNESCO 2024-2027. Aquest pla inclou la col·laboració amb altres ciutats creatives de la UNESCO, com Daegu, amb l’objectiu de promoure nous intercanvis musicals.

García ha destacat que la xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO ha obert múltiples vies de col·laboració per a Llíria, permetent que la música edetana tinga presència en auditoris de tot el món, tant nacionals com internacionals. Aquesta gira representa una oportunitat per a exportar el talent dels professionals llirians i consolidar la presència de la música valenciana en l’escena global.

El programa de la gira inclou obres de compositors internacionals com Bach, Weber, Mozart, Ravel, Bizet, Falla i Granados, oferint així una rica varietat musical que de segur captivarà el públic coreà.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal