L'Eliana obri el termini per a les ajudes d'escolarització infantil de 0 a 2 anys L'Eliana obri el termini per a les ajudes d'escolarització infantil de 0 a 2 anys
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri el termini per a les ajudes d'escolarització infantil de 0 a 2 anys

• El termini per a presentar les sol·licituds s'obrirà dilluns que ve 2 de setembre.

El pròxim dilluns, 2 de setembre, l'Ajuntament de l'Eliana obrirà el termini per a sol·licitar les ajudes destinades a l'escolarització de xiquets i xiquetes de 0 a 2 anys. Aquestes subvencions, que s'atorgaran en règim de concurrència competitiva, tenen com a objectiu facilitar l'accés a l'Educació Infantil no obligatòria per als més menuts del municipi, contribuint així a eliminar els obstacles econòmics que puguen dificultar-ho, especialment tenint en compte el caràcter privat dels centres educatius que imparteixen aquest cicle educatiu.

En aquesta edició, el consistori invertirà un total de 13.000 euros per a cobrir parcialment les despeses d'escolarització. Cada família podrà rebre un màxim de 80 euros mensuals per cada xiquet o xiqueta escolaritzat en alguna de les Escoles Infantils de l'Eliana que impartisquen Educació Infantil reglada.

El període per a presentar les sol·licituds finalitzarà el pròxim 27 de setembre. Les persones interessades hauran de tramitar la seua sol·licitud a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, on també es poden consultar les bases detallades de la convocatòria. Alternativament, les sol·licituds es poden presentar de manera presencial en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Per a més informació, es pot contactar amb l'Ajuntament mitjançant el correu electrònic subvencions@leliana.es o telefonar al 96 275 80 30, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores.

Eva Santafé, regidora d'Educació, ha explicat que, actualment, la Conselleria d'Educació ja finança l'escolarització dels xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys, la qual cosa anteriorment estava coberta per l'Ajuntament mitjançant aquestes ajudes. Santafé ha destacat la importància d'aquestes subvencions afirmant que “l'objectiu és reduir al màxim la bretxa econòmica i social, i disminuir la pressió financera sobre les famílies empadronades a l'Eliana, en línia amb l'objectiu 6 de l'Agenda Urbana Local, que busca fomentar la cohesió social i garantir l'equitat”.

Segons hem pogut conéixer en Crònica, aquestes ajudes constitueixen un esforç del consistori per a assegurar que tots els xiquets i xiquetes del municipi tinguen igualtat d'oportunitats en l'accés a l'educació des de les primeres etapes de la vida.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal