L'Eliana obri el segon període de matrícula a l'Escola d'Adults del 4 al 12 de setembre L'Eliana obri el segon període de matrícula a l'Escola d'Adults del 4 al 12 de setembre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri el segon període de matrícula a l'Escola d'Adults del 4 al 12 de setembre

• L'oferta educativa està composta de Formació Bàsica, proves lliures d'Educació Secundària i accés a Grau Mitjà, idiomes i tallers. 

Del 4 al 12 de setembre, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA) de l'Eliana inicia el segon període ordinari d'admissió i inscripció per al curs 2024-2025. Aquest període estarà dividit en dues fases: del 4 al 6 de setembre per a persones empadronades al municipi i del 9 al 12 de setembre per a aquelles que no ho estan.

Les inscripcions es realitzaran de manera presencial a l'aula 1.2, situada a la primera planta del CMFPA, els dilluns, dimecres i divendres al matí, de 10 a 13 hores, i els dimarts i dijous a la vesprada, de 17 a 20 hores. Per a completar la matrícula, serà necessari presentar una fotocòpia del DNI, NIE o passaport.

L'oferta educativa del CMFPA de l'Eliana per a aquest curs inclou una àmplia varietat de programes dirigits a la formació de persones adultes. Entre els cursos disponibles es troben els de Formació Bàsica, que inclouen Alfabetització-Neolectura, Educació de Base i Graduat en Educació Secundària (GES). A més, s'ofereixen cursos de preparació per a les proves lliures d'Educació Secundària i per als exàmens d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà.

El centre també ofereix cursos d'idiomes, com ara Valencià (A1-A2, B1-B2, C1, C2 i Conversa), Espanyol per a persones estrangeres (A1, A2, B1 i Conversa) i Anglés A1 i A2. A més, es realitzen tallers de memòria i de competències digitals bàsiques per a enriquir l'oferta educativa.

Per a complementar els cursos, el CMFPA organitza una sèrie d'activitats culturals i formatives com visites culturals, eixides guiades, assistència a representacions teatrals, conferències i xarrades, intercanvis culturals i comunicatius en llengües estrangeres, així com activitats relacionades amb la literatura, el cinema i la gastronomia, incloent tallers de cuina i menjars comunitaris. També es realitzaran actes d'inici i conclusió del curs per fomentar la cohesió entre l'alumnat.

Al llarg del curs, l'horari d'atenció per a informació i matrícula serà els dimarts d'11.30 a 12.30 hores, els dimecres de 19 a 20 hores, els dijous de 17 a 18 hores i els divendres de 10 a 11 hores.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal