L'Eliana facilita la recollida de mobles i estris amb servei gratuït amb cita prèvia L'Eliana facilita la recollida de mobles i estris amb servei gratuït amb cita prèvia
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana facilita la recollida de mobles i estris amb servei gratuït amb cita prèvia

Els veïns i veïnes de l'Eliana tenen a la seua disposició un servei gratuït de recollida de mobles i estris, que permet deixar-los a la porta de casa perquè els operaris municipals els arrepleguen el dia acordat. Aquest servei té com a objectiu promoure el correcte depòsit i reciclatge dels materials que ja no s'utilitzen, contribuint així a la sostenibilitat mediambiental del municipi.

Per a poder accedir a aquest servei, és imprescindible concertar una cita prèvia. Els ciutadans poden fer-ho telefonant al número gratuït 900 100 310 o, alternativament, contactant amb els Serveis Municipals de l'Ajuntament de l'Eliana a través del 962 758 030, extensió 335. Sense aquesta reserva, no és possible utilitzar el servei.

És important destacar que no es recullen electrodomèstics o aparells elèctrics que funcionen amb motor, bateries o piles. Aquests tipus de residus han de ser dipositats pels ciutadans en l'ecoparc situat al carrer de Tuéjar. Així mateix, tampoc s'admeten sanitaris, pises, enderrocs o materials similars. El servei té un límit de pes de 50 kg per recollida i un volum màxim de 3x3.

Un cop programada la recollida, els mobles o estris han de ser dipositats a la porta del domicili a partir de les 21.00 hores del dia anterior a la data acordada. És fonamental no deixar aquests objectes al voltant dels contenidors situats en la via pública per a evitar problemes.

La regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz, ha ressaltat la importància d'aquest servei, que és molt demandat per la ciutadania. "Aquest servei ens ajuda a continuar reciclant i a dipositar el que ja no utilitzem en el lloc corresponent", ha explicat la regidora.

Aquest servei és una eina clau per mantenir la neteja i l'ordre en els espais públics, així com per fomentar les pràctiques sostenibles entre la població. Els veïns i veïnes estan convidats a fer ús responsable d'aquest recurs, seguint les indicacions per evitar qualsevol incidència.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal