La Universitat de València i l'Ajuntament impulsen una nova edició d'Unisocietat a Riba-roja de Túria La Universitat de València i l'Ajuntament impulsen una nova edició d'Unisocietat a Riba-roja de Túria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Universitat de València i l'Ajuntament impulsen una nova edició d'Unisocietat a Riba-roja de Túria

Unisocietat és un programa educatiu impulsat per la Universitat de València en col·laboració amb diversos ajuntaments de la província, amb l'objectiu d'oferir formació continuada a persones adultes, especialment aquelles majors de 30 anys, que desitgen ampliar els seus coneixements en diverses disciplines. Es tracta d'una iniciativa que busca promoure l'aprenentatge al llarg de la vida, tot creant espais de debat i intercanvi cultural per a la ciutadania que, encara sense ser universitària, manté una inquietud per la cultura i el saber.

La Universitat de València i l'Ajuntament de Riba-roja de Túria han llançat una nova edició del programa Unisocietat al municipi, la qual donarà inici el pròxim mes d'octubre. Aquest programa es va introduir a Riba-roja de Túria l'any 2018, i des d'aleshores ha estat un referent educatiu per a la població local i dels voltants.

El programa, que es desenvolupa dins de l'oferta formativa del Centre de Formació per a Persones Adultes, ofereix una formació multidisciplinària que abasta des de la història i l'art fins a la sociologia i l'arqueologia. Aquesta edició inclourà la modalitat ‘Unisocietat Riba-roja Plus’, amb classes que tindran lloc els dimecres, de 16 a 19.20 hores, a la sala Margarita Robles (Sala d'actes del Centre Social) i a la Sala El Molí. Els participants tindran l'oportunitat d'aprofundir en temes com la Mitologia, l'Arqueologia del Mediterrani, la Sociologia II, i la Història de l'Art Romànic i Gòtic.

A més a més, es duran a terme una sèrie de conferències obertes al públic general, on reconeguts professionals abordaran temes d'actualitat. Entre elles, destaca la xarrada ‘Delinqüència a Espanya: algunes pistes per a entendre les xifres’, impartida per Javier Guardiola García el 12 de desembre, i ‘Del cinema mut al sonor: l'aparició del doblatge de pel·lícules’, que tindrà lloc el 16 de gener, a càrrec de Juan José Martínez Sierra. També es tractaran temes com ‘L'impacte de la música en les nostres vides: cultura, emoció i salut’ per María de la Mar Bernabé el 27 de març, i ‘Neurociència cognitiva i salut’, a càrrec de Vicent J. Martínez l'11 d'abril. Aquestes conferències seran una gran oportunitat per a la ciutadania per conéixer i reflexionar sobre aspectes rellevants i d'interès general.

Paral·lelament, dins del programa ‘Aprenem fora de l’Aula’, es preveuen activitats complementàries que es realitzaran fora de les instal·lacions municipals, oferint així una experiència educativa completa i enriquidora.

Els interessats en participar en aquesta nova edició d'Unisocietat a Riba-roja de Túria poden realitzar la preinscripció fins a finals d'agost. Posteriorment, del 2 al 24 de setembre, s'obrirà el període d'automatrícula, amb un cost de 200,38 euros, que s'abonarà en el moment de formalitzar la matrícula. Les classes començaran el 2 d'octubre en les instal·lacions municipals de El Molí.

Segons ha destacat Eva Lara, regidora d'Educació, "Unisocietat és una gran oportunitat formativa que oferix a les persones adultes una interessant formació multidisciplinària que els permet ampliar i completar els seus coneixements i aptituds, facilitant el seu desenrotllament personal, a més d'atractives xarrades impartides per reconeguts professionals en àrees d'actualitat."

Segons hem pogut conéixer en Crònica, aquesta nova edició d'Unisocietat es presenta com una oportunitat única per als habitants de Riba-roja de Túria per a continuar aprenent i creixent tant a nivell personal com cultural.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal