La Generalitat Valenciana ha anunciat la finalització d'un nou accés des de la CV-50 al municipi de Vilamarxant La Generalitat Valenciana ha anunciat la finalització d'un nou accés des de la CV-50 al municipi de Vilamarxant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat Valenciana ha anunciat la finalització d'un nou accés des de la CV-50 al municipi de Vilamarxant

 Es tracta del projecte per a millorar la connectivitat i reduir el trànsit dins del nucli urbà. Aquesta actuació forma part d'un projecte més ampli que inclou la construcció d'una futura ronda que permetrà desviar el trànsit de l'interior del municipi.

María José Martínez Ruzafa, directora general d’Infraestructures i Projectes Urbans, ha visitat recentment Vilamarxant per a revisar l'estat dels projectes d'infraestructures en curs. En la trobada amb l’alcalde de la localitat, Héctor Troyano, i el regidor d’Urbanisme, Miguel Navarro, han recorregut la zona d’accés a la localitat des de la CV-50, una via que actualment divideix el nucli urbà en dos i que suporta un elevat volum de trànsit.

Martínez Ruzafa ha assenyalat que el projecte per a la construcció de la ronda que desviarà el trànsit del centre de Vilamarxant "es troba en fase de supervisió i continua avançant", la qual cosa demostra el compromís de la Generalitat amb la millora de les infraestructures del municipi. Aquesta ronda és una de les obres clau per a descongestionar els carrers del poble i millorar la qualitat de vida dels seus residents.

A més, la directora general ha destacat la importància de l'obertura del nou accés a Consum des de la CV-50, que facilita l’arribada a aquesta destinació i redueix el trànsit en l'interior de Vilamarxant. Amb aquesta millora, es pretén descongestionar els carrers secundaris i disminuir les molèsties per als veïns de la zona, aconseguint una circulació més fluida i segura.

El projecte global, segons hem pogut conéixer, reflectix la determinació de la Conselleria d’Infraestructures de treballar estretament amb l’Ajuntament de Vilamarxant per a garantir que les necessitats en matèria de mobilitat i infraestructures siguen ateses de manera eficient i efectiva.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal