Inauguració de les noves pistes multideportives de Les Taules a l'Eliana Inauguració de les noves pistes multideportives de Les Taules a l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Inauguració de les noves pistes multideportives de Les Taules a l'Eliana


 L'Ajuntament de l'Eliana ha inaugurat les noves pistes multideportives a la zona de Les Taules, amb una inversió de més de 200.000 euros, ampliant així l'oferta d'oci saludable i esportiu per als joves del municipi.

Aquest dijous passat, l'Ajuntament de l'Eliana ha inaugurat les noves pistes multideportives a la zona de Les Taules. Segons informació que hem pogut conèixer, aquestes noves instal·lacions han suposat una inversió de més de 200.000 euros i permetran la pràctica de diferents esports com ara handbol, futbol i bàsquet. Les pistes seran d'accés lliure i estaran obertes de dilluns a diumenge, en horari de 9 a 22 hores.

Les noves pistes són el resultat d'una demanda dels i les joves elianers, a la qual el consistori ha buscat donar resposta posant a la seua disposició aquestes instal·lacions esportives. L'objectiu és continuar ampliant l'oferta d'oci saludable i de temps lliure al municipi.

La jornada inaugural va comptar amb dos partits, un masculí del club de futbol i un femení del club de bàsquet, a les jugadores i jugadors dels quals se'ls va obsequiar amb un detall al final de l'esdeveniment. A més, es va oferir llimonada granissada a totes les persones assistents.

Aquestes noves pistes se sumen a les instal·lacions esportives ja existents a Les Taules, que inclouen un camp de futbol 11, dues pistes de bàsquet i una de skate. A més, està prevista la construcció d'una nova instal·lació de parkour per a completar l'oferta esportiva del municipi.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha destacat que "aquestes noves instal·lacions completen l'àmplia oferta esportiva local i espere que les persones usuàries les gaudisquen i facen un ús racional i amb responsabilitat d'elles".

Amb aquestes noves pistes, l'Eliana reafirma el seu compromís amb l'esport i el foment d'activitats saludables per a tots els seus ciutadans i ciutadanes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal