FGV reforça el servei nocturn de la Línia 1 de Metrovalència durant les Festes de les Alfàbegues de Bétera FGV reforça el servei nocturn de la Línia 1 de Metrovalència durant les Festes de les Alfàbegues de Bétera
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

FGV reforça el servei nocturn de la Línia 1 de Metrovalència durant les Festes de les Alfàbegues de Bétera


Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha anunciat un reforç del servei nocturn de la Línia 1 de Metrovalència (Bétera-Castelló) entre el divendres 16 i el dilluns 19 d'agost, amb l'objectiu de facilitar la mobilitat durant els dies clau de la Festa de les Alfàbegues de Bétera.

Entre les modificacions de dies i hores, destaca que el divendres 16 s'afegirà un tren addicional que partirà de Bétera a les 3.40 hores cap a València Sud, mentre que el dissabte 17 hi haurà tres circulacions extraordinàries, amb eixides des de Bétera cap a València Sud a les 3.00 hores i cap a Torrent a les 4.30 hores; el diumenge 18, tot i no haver servei nocturn, es programaran cinc trens especials amb eixides des de Bétera cap a Picassent a les 21.55 hores i cap a Torrent a la 1.00 i a les 4.30 hores de la matinada; finalment, el dilluns 19, també sense servei nocturn, es sumaran tres circulacions, una entre Castelló i Bétera, i dues entre Bétera i Torrent, amb eixides a la 1.00 i a les 4.30 hores de la matinada.

Durant aquest període, Metrovalència afegirà un total de dotze trens al seu servei ordinari. Cal destacar que, com és habitual els divendres i dissabtes, es mantindrà el dispositiu especial "A la lluna de Metrovalència", que ofereix l'última eixida des de Bétera cap a València a les 2.16 hores de la matinada, segons ha informat la Generalitat Valenciana en un comunicat.

La decisió d'intensificar el servei es va prendre després d'una reunió celebrada al juliol entre els responsables municipals de Bétera i els de FGV, on es va acordar realitzar un esforç addicional de personal i circulacions per facilitar el retorn segur a casa de les persones que participen en les festes.

En aquest sentit, el divendres 16 s'ha programat un tren addicional després de la finalització del servei nocturn, que partirà de Bétera a les 3.40 hores amb destinació a València Sud. El dissabte 17, a més del servei nocturn habitual, es preveuen tres circulacions extraordinàries, amb les últimes eixides des de Bétera cap a València Sud a les 3.00 hores i cap a Torrent a les 4.30 hores.

El diumenge 18, dia en què no hi ha servei nocturn, es garantiran els desplaçaments amb cinc trens especials que arribaran o partiran de Bétera per a cobrir les necessitats de mobilitat durant les multitudinàries festes. Així, hi haurà trens extraordinaris des de Torrent i Castelló en direcció a Bétera, i des de Bétera cap a Picassent a les 21.55 hores i cap a Torrent a la 1.00 i a les 4.30 hores de la matinada.

Finalment, el dilluns 19, també sense servei nocturn, es sumaran tres circulacions al servei ordinari: una entre Castelló i Bétera, i dues entre Bétera i Torrent, amb eixides a la 1.00 i a les 4.30 hores de la matinada.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal