Els actes religiosos en honor als patrons tanquen les festes de Sant Antoni de Benaixeve Els actes religiosos en honor als patrons tanquen les festes de Sant Antoni de Benaixeve
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els actes religiosos en honor als patrons tanquen les festes de Sant Antoni de Benaixeve


El municipi de Sant Antoni de Benaixeve va concloure les seues festes patronals per Sant Isidre i Sant Roc el divendres 16 d'agost, marcant el final d'una setmana de celebracions amb una jornada dedicada als actes religiosos. Els residents del poble van participar també en aquesta jornada final, que va incloure un acte religiós i solemne a l'Església de Sant Antoni Abat i una processó pels carrers principals.

Els esdeveniments religiosos van començar amb una missa en la qual es va homenatjar els patrons del municipi. Aquesta cerimònia, celebrada a l'església local, va comptar amb la presència de les comissions falleres i nombrosos veïns. Després de l'acte, es va celebrar una processó que va portar les imatges dels patrons fins a la Plaça de la Diputació, acompanyades per veïns i veïnes.

L'alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve, Eva Tejedor, va presidir l'acte juntament amb els tinents d'alcaldia, Luís Trejo i Pedro Pérez, i altres membres del consistori com María José Esteve i Salvador Barberá. També van acudir a l'esdeveniment representants d'altres municipis del Camp de Túria, com Loriguilla i Benaguasil, en un gest de suport i germanor.

La jornada va culminar amb un castell de focs artificials al costat de l'església, que va posar fi a una setmana d'activitats. Segons hem pogut conéixer, el govern municipal valora possitivament esdeveniments com la XXVI Llegua, que va comptar amb més de 500 inscrits, el concurs de paelles, el berenar per a les persones majors, i diverses nits temàtiques, com la nit remember i la vetlada d'humor i màgia.

La regidora de festes, María José Esteve, va voler expressar el seu agraïment a tots els veïns per la seua participació entusiasta, destacant que "estes festes no serien possibles sense la implicació i l'entusiasme de cadascun dels veïns. La seua presència en cada acte ha sigut clau per a l'èxit de les celebracions". També va agrair la col·laboració de les diverses entitats i associacions locals que han contribuït en l'organització i patrocini dels esdeveniments.

Per la seua banda, l'alcaldessa Eva Tejedor va ressaltar el comportament exemplar de la ciutadania al llarg de les festes, assenyalant que gràcies a la responsabilitat de tots i al treball de la Brigada Municipal i la Policia Local, les celebracions es van desenvolupar sense incidents. "Estem molt orgullosos de l'actitud que ha demostrat el nostre poble. Aquestes festes reflecteixen el compromís de la nostra comunitat amb les tradicions i amb el benestar col·lectiu", va afirmar Tejedor, qui va reiterar la importància de conservar i transmetre les tradicions locals a les futures generacions.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal