EUPV Reitera el Suport a Antonio Puerto i José Vicente Pérez davant Nous Atacs en Asp EUPV Reitera el Suport a Antonio Puerto i José Vicente Pérez davant Nous Atacs en Asp
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV Reitera el Suport a Antonio Puerto i José Vicente Pérez davant Nous Atacs en Asp


Després de nous atacs EUPV Reitera el seu Suport a l'Alcalde i al Regidor d'Asp, Antonio Puerto, i a  José Vicente Pérez  

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha tornat a manifestar el seu ferm suport als seus càrrecs públics a Asp, després d'un nou episodi d'intimidació que ha afectat directament al regidor de Seguretat i Policia, José Vicente Pérez, amb la crema del seu vehicle. Aquest acte es produeix poques setmanes després d'un altre incident similar en què la furgoneta del pare de l'alcalde d'Asp, Antonio Puerto, va ser incendiada. Els dos fets estan sent investigats per les autoritats per determinar les causes i identificar els responsables.

El passat 19 de juliol de 2024, EUPV ja havia expressat el seu suport incondicional a Antonio Puerto després de la crema de la furgoneta del seu pare. En aquell moment, la coordinadora d'EUPV, Rosa Pérez, va condemnar els fets i va denunciar que aquestes accions es produïen després de diverses amenaces i coaccions dirigides contra Antonio Puerto i la seua família. Rosa Pérez va reiterar llavors que "no pot ser que els nostres càrrecs públics patisquen persecucions, amenaces o coaccions, simplement per complir amb la seua obligació i vetlar per l'interés general".

En aquesta línia, la direcció d'EUPV ha volgut destacar novament la tasca i la gestió duta a terme per Antonio Puerto al capdavant de l'alcaldia d'Asp. Han posat en valor el treball constant i compromès del seu company, qui ha mantingut la seua posició ferma i decidida en defensa de la majoria social del municipi, sense cedir davant les pressions i les intimidacions.

Davant aquests nous fets, EUPV fa una crida a la calma i a la unitat de la comunitat d'Asp, alhora que exigeix una investigació exhaustiva per part de les forces de seguretat per tal de garantir que es depuren les responsabilitats oportunes i es frene qualsevol intent d'intimidació o coacció cap als seus representants. La formació política vol fer explícit que no permetrà que la violència i les amenaces condicionen la tasca dels seus càrrecs públics, compromesos amb la defensa dels interessos de la ciutadania.

Esquerra Unida reafirma el seu suport i solidaritat tant amb Antonio Puerto com amb José Vicente Pérez, que continuen treballant incansablement per la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes d'Asp, en un context especialment difícil marcat per la violència i la intimidació.

És imprescindible que aquests actes, que constitueixen un greu atac a la democràcia i al bon funcionament de les institucions públiques, no queden impunes. EUPV seguirà vigilant i treballant perquè la justícia prevalga i perquè la seguretat de tots els seus membres i de la ciutadania en general estiga sempre garantida.

El regidor José Vicente Pérez 


L'alcalde Antonio Puerto




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal