Tornen a Paterna les Rutes Turístiques Teatralitzades ‘PatErNAMORA’ per a atraure a veïns i visitants Tornen a Paterna les Rutes Turístiques Teatralitzades ‘PatErNAMORA’ per a atraure a veïns i visitants
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tornen a Paterna les Rutes Turístiques Teatralitzades ‘PatErNAMORA’ per a atraure a veïns i visitants

Des de dissabte passat, 27 de juliol, els paterneros i paterneras i els turistes poden reviure una història d'amor a la Paterna mora a través de les escenificacions teatralitzades en moviment pels llocs més representatius de la ciutat.

L'Ajuntament de Paterna torna a oferir les Rutes Teatralitzades, aquesta vegada sota el títol ‘PatErNAMORA’, el passat dissabte, 27 de juliol i els dissabtes 14 i 28 de setembre, a les 22.00 hores.

Enguany, com a novetat, les representacions teatralitzades partiran des de la Plaça del Poble i seran en moviment. Les diferents escenes consistiran en la visita a espais culturals i monuments simbòlics de la ciutat.

Referent a això, la Tinenta Alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura, ha destacat que “recuperem part de la història de Paterna, visitant llocs emblemàtics i jugant amb una història d'amor impossible tipus als Capuletos i els Montescos, al més pur estil de la tragèdia de Romeo i Julieta, per a enganxar al públic amb una història de la nostra vila”.

Segura ha subratllat que “hem volgut presentar unes rutes més innovadores i atractives a les anteriors representacions teatralitzades que eren estàtiques”.

D'aquesta manera, els visitants podran gaudir d'aquests itineraris turístics revivint una història d'amor impossible entre dos bàndols enfrontats de l'època de la Reconquesta a la ciutat, a través de la interpretació dels diferents actors i actrius als quals s'acompanyarà en el recorregut dels llocs més emblemàtics de Paterna, com l'Hostal, la Torre, el Calvari i el Palau Consistorial.

Finalment, la Tinenta Alcalde ha recordat que, tant per a més informació com per a participar en aquestes rutes teatralitzades, serà necessària la inscripció prèvia, amb places limitades, en l'Oficina de Turisme al telèfon 96 305 31 24 o per WhatsApp al 607 21 84 03.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal