Torna 'A Poqueta Nit' amb Concerts Estivals a l'Eliana Torna 'A Poqueta Nit' amb Concerts Estivals a l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna 'A Poqueta Nit' amb Concerts Estivals a l'Eliana


El programa ‘A Poqueta Nit’ torna aquest mes de juliol amb una sèrie de concerts a l'aire lliure, especialment dirigits a la gent gran de l'Eliana. L'objectiu d'aquestes actuacions és fomentar la socialització i el gaudi del ball en les nits estivals, amb melodies que evoquen èpoques passades. Les cites seran els dies 19 i 25 de juliol, a partir de les 20.30 hores, en la plaça del País Valencià.

El divendres 19 de juliol, David Sancho & Swing obriran el programa amb un repertori original de jazz swing. Aquesta actuació farà homenatge a grans músics i crooners com Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole i Louis Armstrong, i també inclourà temes d'artistes del pop espanyol com Miguel Ríos, Alaska, Julio Iglesias, Tequila, Nacha Pop i Nino Bravo.

El dijous 25 de juliol, la segona actuació serà a càrrec de 'Veus per Benín', un grup de xiquetes, xiquets i joves procedents del cor d'Àfrica. Aquest concert, organitzat per la fundació Junts per la Vida, estarà ple d'alegria i emocions, i tindrà com a objectiu la defensa dels drets de la infància. La participació en el projecte de la fundació es pot fer amb un donatiu voluntari.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal