'Tokio Band' porta el seu Espectacle Musical a Olocau l'11 d'agost 'Tokio Band' porta el seu Espectacle Musical a Olocau l'11 d'agost
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Tokio Band' porta el seu Espectacle Musical a Olocau l'11 d'agost

El proper diumenge 11 d'agost de 2024, Olocau  prepara  una nit inoblidable amb l'actuació de Tokio Band, una de les orquestres més destacades de l'escena musical nacional. L'esdeveniment, que forma part de les Festes d'Agost en honor a Sant Roc, tindrà lloc a l'Avinguda Font del Frare a les 23:00 hores.

Tokio Band és coneguda pel seu estil únic i personal, que combina un repertori fresc i juvenil amb una actitud escènica que captiva el públic des del primer moment. La seua posada en escena impactant i el seu alt nivell musical són algunes de les característiques que han fet d'aquesta formació una de les més sol·licitades arreu del país.

Els assistents podran gaudir d'una nit plena d'energia i bona música, amb un espectacle que promet fer ballar a totes les generacions. La versatilitat de Tokio Band es reflecteix en un repertori que abasta diferents estils i èpoques, assegurant així una experiència musical completa per a tots els gustos.

Aquest esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament d'Olocau a través de la Regidoria de Festes, Protecció Civil i Comerç, s'emmarca dins de la programació de les festes patronals del municipi. És una oportunitat única per a gaudir d'una actuació de primer nivell en un entorn festiu i acollidor.

L'Avinguda Font del Frare es convertirà en l'escenari perfecte per a aquesta nit d'estiu, on la música, el ball i la diversió seran els protagonistes. Des de l'organització, es convida a tots els veïns i visitants a participar en aquesta celebració que promet ser un dels moments àlgids de les festes d'Olocau.

La cita és el diumenge 11 d'agost a les 23:00 hores. Prepareu-vos per a ballar i gaudir de la millor música en directe!

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal