Subvencions EMPUJU 2024 a demanar pels Ajuntaments: Oportunitats per a l'Ocupació Juvenil en Camp de Túria Subvencions EMPUJU 2024 a demanar pels Ajuntaments: Oportunitats per a l'Ocupació Juvenil en Camp de Túria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Subvencions EMPUJU 2024 a demanar pels Ajuntaments: Oportunitats per a l'Ocupació Juvenil en Camp de Túria

Subvencions EMPUJU 2024: Oportunitats per a l'Ocupació Juvenil en la Comarca del Camp de Túria per a menors de 30 anys i treballs en les entitats locals.

El programa de subvencions EMPUJU 2024, impulsat per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, s’ha convertit en una eina fonamental per a la contractació de persones joves desocupades en els municipis de la Comunitat Valenciana. Aquestes ajudes, que sumen fins a 13.372.000  cofinançats pel Fons Social Europeu Plus (FSE+), tenen com a objectiu principal millorar l’ocupabilitat dels menors de 30 anys a través de la creació de llocs de treball en les entitats locals, també de les de Camp de Túria.

Objectiu del Programa

El principal objectiu del programa és augmentar l’ocupabilitat de les persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil, col·lectiu que presenta majors dificultats d’accés al mercat laboral degut a la manca d’experiència professional. Amb aquesta iniciativa, es pretén facilitar l’adquisició d’experiència laboral, incrementar les oportunitats d’ocupació i contribuir a una major integració social dels joves.

Finançament i Requisits

Segons la Resolució del Director General de LABORA, les entitats locals de la Comunitat Valenciana podran accedir a aquestes subvencions, les quals permetran finançar almenys dos contractes per un import global de 51.036 euros. Els costos subvencionables inclouen les despeses salarials i la cotització a la Seguretat Social durant un període de deu mesos. Les contractacions es realitzaran sota la modalitat de contracte vinculat a programes d’activació per a l’ocupació i hauran de ser a jornada completa, excepte en casos justificats com discapacitat reconeguda.

Beneficis per a la Comarca del Camp de Túria

Els 16 municipis de la comarca del Camp de Túria tindran l'oportunitat de beneficiar-se d'aquestes ajudes. Entre els municipis destacats que poden sol·licitar les subvencions es troben tots ells, Benaguasil, Benisanó, Bétera, Casinos, l'Eliana, Gátova, Llíria, Loriguilla, Marines, Náquera, Olocau, la Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria, Sant Antoni de Benaixeve, Serra, Vilamarxant.

  1. Reduir l'atur juvenil: Les ajudes EMPUJU 2024 possibiliten la contractació de joves en situació de desocupació, oferint-los experiència laboral i millorant la seua posició en el mercat de treball.

  2. Impulsar l’economia local: La contractació de joves contribuirà a dinamitzar l'economia local, donant suport a les entitats locals en el desenvolupament de projectes i serveis comunitaris.

  3. Fomentar la cohesió social: Amb aquestes ajudes, es promou la inclusió social i l’autonomia dels joves, facilitant-los una entrada digna al món laboral.

Procediment de Sol·licitud

Les entitats interessades hauran de presentar les seues sol·licituds de manera telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat Valenciana. El termini de presentació serà de quinze dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de l'extracte de la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Per a la selecció de les persones treballadores, LABORA publicarà una resolució amb els criteris de selecció, assegurant la transparència i l’equitat en el procés.

Impacte Esperat

Gràcies a la convocatòria EMPUJU 2024, s’espera que nombrosos joves de la comarca del Camp de Túria troben una oportunitat laboral que els permeta adquirir experiència, formació i estabilitat econòmica. Al mateix temps, les entitats locals podran reforçar les seues plantilles i millorar els serveis que ofereixen a la ciutadania, contribuint al desenvolupament global de la comunitat.

      



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal