Serra s’ompli d’actes festius fins al 24 d’agost Serra s’ompli d’actes festius fins al 24 d’agost
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra s’ompli d’actes festius fins al 24 d’agost


Serra s’ompli d’actes festius fins al 24 d’agost

El municipi de Serra ha iniciat les seues Festes Patronals amb la presentació de la regina de les festes i la seua cort d’honor. Aquestes festes, dedicades a la Mare de Déu dels Àngels i Sant Josep, van ser declarades d’interés turístic local l’any passat.

El programa festiu va començar el passat dissabte amb la presentació de la regina de les festes i la seua cort d’honor, seguida de la tradicional ofrena a la Mare de Déu, que congrega anualment a tot el veïnat per retre homenatge a la patrona. Durant aquests últims dies de juliol, es portaran a terme actes com “l’entrà de la murta”, diferents vetlades musicals i un sopar popular.

Els dies centrals de les festes, l’1 i el 2 d’agost, Serra celebrarà Sant Josep i la Mare de Déu dels Àngels amb cercaviles, misses i solemnes processons. Els clavaris de Sant Josep i les clavariesses de la Mare de Déu seran els protagonistes d’aquests actes.

Aquest cap de setmana també es celebrarà la tradicional nit de paelles i revetlla a la urbanització Torre de Portaceli, organitzada per l’ajuntament. La urbanització també organitza les seues festes d’estiu i la setmana que ve retrà homenatge a les persones majors. El concert de Pep Gimeno, el Botifarra, junt amb les dos bandes de música del poble i el grup de danses Aliguetes, donarà pas a les celebracions més populars de Serra, amb la festa de Sant Roc.

La festa de la pólvora a Serra es prolongarà fins al 17 d’agost amb un seguit d’actes on destaca la baixà de Sant Roc. Les mascletades, traca correguda i les tradicionals “cordaes” són els principals esdeveniments d’aquesta festa del foc, la celebració de la qual està condicionada pels nivells d’alerta.

Els bous al carrer, organitzats per la Penya Taurina, tancaran les festes la setmana del 17 al 24 d’agost. Per Sant Joan, la Penya Guarisme 8 ja va celebrar els seus festejos taurins.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal