Quan la Fortuna Té Carnet del PP: Bétera: on la sort i la política van de la mà Quan la Fortuna Té Carnet del PP: Bétera: on la sort i la política van de la mà
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Quan la Fortuna Té Carnet del PP: Bétera: on la sort i la política van de la mà

   
Manu Pérez regidor del PP i mà dreta de l'alcaldessa

Quan es parla de sort, normalment pensem en els afortunats guanyadors de la loteria, aquells a qui se’ls considera els amos de la fortuna. Però a Bétera, la sort té un altre nom i forma.

El Cas dels Majorals i el Regidor d'Hisenda

El regidor d’Hisenda, Manuel Pérez Salavert, sap com fer feliços als seus amics. Fa un mes, segons publicava Diari La Veu, va decidir que els Majorals 2024 necessitaven una empenta econòmica: 70.000 euros de subvenció, per ser exactes. Aquesta associació, que mai havia necessitat ajudes directes, de sobte es trobava amb un tresor inesperat.

Els Majorals, un grup de vint-i-pocs homes i quatre dones (les famoses Obreres) tal i como els defeineix l'article esmentat, organitzen les festes de Les Alfàbegues. Tradicionalment, es finançaven amb sopars, rifes i una barraca cedida per l’Ajuntament. Però enguany, gràcies a la generositat del regidor d’Hisenda, han rebut més diners que la Creu Roja (30.000 euros) i l’associació de comerciants locals (també 30.000 euros).

El president dels Majorals, Javier Herrero, és conegut i  utilitzant el seu dret ciutadà ha sigut apoderat del PP en les eleccions europees, probablement va celebrar la notícia amb gran entusiasme. Mentrestant, altres entitats culturals com l’Ateneu de Bétera reben només 800 euros, inclus altres com les Associacions veïnals menys encara. Això sí que és una sort i sense jugar a la  loteria, ... o sí!

Manuel Pérez és un regidor "especial", perquè el seu discurs sempre té una vehemència que sembla aplicar arguments divins, és curiós que qui així parla i així intervé sempre, al final tinga aquests errors, o al menys aquestes errades estètiques.

El Cas de Pablo ( E. R.): La Beca Sense Fi

Però Bétera no és només el regne de les subvencions espectaculars. També hi ha casos de persistència en la sort, com el de Pablo E. R., qui des del 2022 guanya cada any la mateixa beca municipal.  No cal  ser una experta fisonomista per a veure-ho en les dues fotos i identificar-ho; primer a dalt, després baix i ja més pròxim.   Cada estiu, com conta també el Diari la Veu. l’Ajuntament de Bétera ens ofereix la mateixa estampa: "Benvinguda als 15 estudiants del programa Bétera et Beca", amb la inevitable foto de grup al costat de l’alcaldessa Elia Verdevío. Qui no falta a la cita és un VIP. I no és cap altre que Pablo E. R., aquell que fa de la "primera experiència laboral" un bucle sense fi.

I per si això no fos prou, Pablo també es va presentar com a segon suplent del Partit Popular en les eleccions municipals del 2023. Amb tanta sort, no és d'estranyar que l’Ajuntament de Bétera destine 13.301,80 euros anuals a aquest programa, "invertint en el futur" dels joves... sempre que porten el carnet adequat.

La Sort, en Forma de Política

Al final, tots tenim dret a què ens toque alguna vegada la loteria, o el sorteig de l'ONCE, o fins i tot la Bonoloto. Però tampoc és una bicoca que et toque dos anys seguits treballar com a becari al mateix ajuntament... o sí? Així que, si busqueu un colp de sort, potser hauríeu de considerar afiliar-vos al Partit Popular. Almenys, això sembla ser el secret de l'èxit en aquest municipi.

   

Beques de l'any 2022 primer a dalt.

  
Beques de l'any 2023, ara ja baix com a expert.

Agora CT.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal