Presentació del cartell de les festes patronals 2024 de Sant Antoni de Benaixeve Presentació del cartell de les festes patronals 2024 de Sant Antoni de Benaixeve
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Presentació del cartell de les festes patronals 2024 de Sant Antoni de Benaixeve

  

Sant Antoni de Benaixeve ha revelat la nova imatge gràfica per a les festes patronals de Sant Isidre Llaurador i Sant Roc 2024, programades per a celebrar-se entre el 9 i el 16 d'agost. Aquesta iniciativa, que per primera vegada ha utilitzat un concurs de disseny, forma part, segons es manifesta "dels esforços del consistori per fomentar la participació ciutadana en les festivitats locals".

Selecció del disseny guanyador

El cartell guanyador ha estat creat per Nerea Peris Calabuig, una jove resident de la localitat. La seua obra ha sigut seleccionada per un jurat compost per membres de la Regidoria de Festes, que han destacat el seu disseny creatiu i modern. Aquest disseny aporta "un toc d'elegància i innovació, capturant l'essència festiva de manera sofisticada".

Elements destacats del cartell

El cartell presenta diversos elements significatius que han estat valorats pel jurat. En el centre, es troba la representació de la Plaça de l'Ajuntament davant de l'església, destacant.la com a el principal epicentre de les activitats festives i afegint un caràcter religiós i patronal. A més, s'ha inclòs una savina, arbre emblemàtic que figura en l'escut de Sant Antoni de Benaixeve, reafirmant així els símbols locals.

Un altre aspecte destacable del disseny és la inclusió de persones de totes les edats, a més de un saxofoniste, és a dir intentant incloure en les festes la participació de tota la població. Aquest element reforça la idea que les festes són un esdeveniment comunitari que involucra a tots els veïns i veïnes de la localitat.

Declaracions oficials

La regidora de Festes, María José Esteve, ha felicitat a Nerea Peris Calabuig per una obra que considera "un dels cartells de festes més bonics que es recorden a Sant Antoni de Benaixeve", destacant així "el gran talent dels veïns i veïnes de la nostra localitat". Així mateix, l'alcaldessa, Eva María Tejedor Marí, ha expressat el seu agraïment a tots els participants del concurs i ha reafirmat "el compromís del govern municipal amb iniciatives que fomenten la participació ciutadana, assegurant que continuaran duent a terme projectes similars en el futur".

Explicació del cartell

El cartell de les festes de Sant Isidre Llaurador i Sant Roc 2024 presenta una composició que combina elements tradicionals i moderns. En el centre, destaca la silueta de l'església local, amb la Plaça de l'Ajuntament al davant. Aquest escenari amb un músic saxofonista clàssic vol representar l'ambient festiu i subratllar, al mateix temps,  la importància del patrimoni religiós i cultural de la localitat.

L'ús de la savina en el disseny no és casual. Aquest arbre, present en l'escut de Sant Antoni de Benaixeve, simbolitza la connexió amb la natura i les arrels del municipi. La incorporació de figures humanes de diverses edats reflecteix la diversitat de la comunitat i el intent de inclusivitat de les festes, destacant la participació intergeneracional que deu de caracteritzar aquests esdeveniments.

El cartell, amb els seus tocs de modernitat i elegància, aconsegueix transmetre l'alegria i la vitalitat de les festes patronals, convertint-se en una imatge representativa que convida a tots els veïns i veïnes a formar part de les celebracions.

En resum, segons informació que hem pogut conèixer, es tracta de la presentació de la imatge gràfica de les festes de Sant Isidre Llaurador i Sant Roc 2024 a Sant Antoni de Benaixeve.


 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal