Olocau Modernitza els Serveis Socials amb un Vehicle Elèctric Olocau Modernitza els Serveis Socials amb un Vehicle Elèctric
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau Modernitza els Serveis Socials amb un Vehicle Elèctric

 L'Ajuntament d'Olocau caminant cap a la modernització i sostenibilitat dels seus serveis municipals ha adquirit un vehicle elèctric destinat principalment als Serveis Socials. Esta inversió, que ascendeix a 35.825,29 euros, representa un avanç important en la prestació del Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) i altres tasques municipals.

El finançament d'este projecte innovador ha sigut possible gràcies a una combinació de recursos propis del municipi i suport extern. Concretament, 28.825,29 euros provenen dels fons municipals, mentre que els 7.000 euros restants s'han obtingut mitjançant una subvenció del Programa MOVES III-Vehicles Comunitat Valenciana, gestionat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Este nou vehicle substituirà l'anterior, que ha estat en servei des del 2009, la qual cosa suposarà una millora substancial en termes d'eficiència i rendiment. L'alcalde, Antonio Ropero, ha expressat la seua satisfacció per esta adquisició, destacant que "millorarà substancialment un servei fonamental com el SAD, serà una eina molt important per a l'Ajuntament, i també ens ajudarà a seguir reduint la petjada de carboni".

La incorporació d'este vehicle elèctric no només beneficiarà directament els usuaris i usuàries del SAD, sinó que també reforça el compromís del Consistori amb la promoció d'energies verdes. Esta iniciativa s'alinea perfectament amb els objectius establits en el Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia, del qual Olocau forma part. Este pacte promou la reducció de les emissions de CO₂ en un 40% abans del 2030, l'eficiència energètica, l'ús d'energies renovables i l'impuls de mesures per a frenar el canvi climàtic.

L'aposta per la mobilitat elèctrica en els serveis municipals representa un pas endavant en la transformació ecològica del municipi. A més de proporcionar un mitjà de transport més eficient i respectuós amb el medi ambient, este vehicle contribuirà a millorar la qualitat de l'aire local i a reduir la contaminació acústica, factors que incideixen directament en el benestar dels ciutadans.

Esta acció s'emmarca en una estratègia més àmplia de sostenibilitat i responsabilitat ambiental que l'Ajuntament d'Olocau està implementant. La inversió en tecnologies netes com els vehicles elèctrics no només demostra un compromís amb el medi ambient, sinó que també posiciona Olocau com un municipi pioner en l'adopció de solucions innovadores per a la gestió dels serveis públics.

    






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal