Olocau es vesteix de colors per a les festes de Sant Roc amb un programa replet d'activitats Olocau es vesteix de colors per a les festes de Sant Roc amb un programa replet d'activitats
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau es vesteix de colors per a les festes de Sant Roc amb un programa replet d'activitats

      

Com cada any, amb l'arribada del mes d'agost, Olocau comença els preparatius de les Festes en honor a Sant Roc, patró del municipi. Uns dies en què la diversió i l'emoció aniran de la mà perquè veïns, veïnes i visitants gaudisquen d'una celebració de caràcter popular i fortament arrelada a la població.

El conjunt d'actes es desenvoluparan entre els dies 3 i 16 d'agost, oferint una àmplia varietat d'activitats per a tots els públics, des de l'esport fins a actuacions musicals, teatre, jocs, propostes gastronòmiques i les tradicionals processons dels dies 15 i 16. Aquest programa, elaborat per l'Ajuntament a través de la seua Regidoria de Festes, està pensat per a satisfer tots els gustos i edats.

Entre les cites destacades, cal mencionar el musical 'Special Night' (divendres 9, a les 23:00, a l'Avinguda Font del Frare); el primer desfile de Moros i Cristians de la localitat, impulsat per l'Associació 'El Cid' d'Olocau (dissabte 10, a les 19:00); les ludoteques dels dies 11, 12 i 16; l'actuació de Tokio Band Orquesta (diumenge 11, a les 23:00, a l'Auditori Font del Frare); la carrera popular 'Volta a Olocau + Holo Run Colours' (dimarts 13, a les 10:00, des de la Casa de la Senyoria); la funció de teatre infantil 'El patito feo' (dimecres 14, a les 18:00, a la Casa de la Cultura); el retorn de les paelles populars i la discomòbil posterior (dimecres 14, a partir de les 20:00, al Carrer Major i a la Plaça de l'Ajuntament); o el Festival Macro SOS Animation (dijous 15, a les 23:30 hores, a l'Avinguda Font del Frare).

Les Festes dia rere dia

Les activitats començaran el dissabte 3 d'agost amb el torneig de pàdel de vint-i-quatre hores, les inscripcions del qual es poden fer fins al 29 de juliol a l'Ajuntament. El diumenge 4, a les 23:00, tindrà lloc el concert d'estiu de 'La Melodia' a la Casa de la Senyoria.

El dijous 8, a les 21:00, se celebrarà el popular sopar de pa i porta al Carrer Major, seguit del cant d'albaes a les 22:30, on els participants recorreran el carrer oferint serenates a la població. El divendres 9, a les 21:30, es farà el lliurament de medalles de l'Escola d'Estiu de Futbol 2024 al Poliesportiu Municipal.

El dissabte 10, d'11:00 a 14:00, hi haurà un parc infantil inflable d'aigua a l'Avinguda Font del Frare, seguit de la festa de l'escuma de 12:00 a 13:30. A les 19:00, l'Associació de Moros i Cristians El Cid d'Olocau farà la seua entrada acompanyada per la Banda de Música de 'La Melodia'.

El diumenge 11, a les 18:00, es durà a terme la ludoteca 'Circ i Malabars' al Carrer Major, seguida de l'actuació de la Tokyo Band Orquesta a les 23:00 a l'Auditori Font del Frare. El dilluns 12, a les 11:30, tindrà lloc la ludoteca 'Festa i Fusta' i, a les 20:00, la cavalcada de l'humor iniciarà el seu recorregut des de la Plaça Cervantes.

El dimarts 13, de 10:00 a 13:00, es farà la cursa popular 'Volta a Olocau + Holo Run Colours', amb punt d'eixida a la Casa de la Senyoria. A les 19:30, es podrà gaudir de pasdobles, orxata i fartons a la Plaça Major, seguit de la macrodixcòbil 'Crazy Fest' a les 23:30 a l'Avinguda Font del Frare.

El dimecres 14, a les 18:00, es representarà el teatre infantil 'El patito feo' a la Casa de la Cultura, i a les 20:00 es reprendrà el sopar de paelles populars al Carrer Major, culminant amb una discomòbil a la Plaça Major a les 23:30.

El dijous 15, dia de la Verge de l'Assumpció, la jornada començarà amb una missa major a les 12:00, seguida d'un cine infantil a les 18:00 a la Casa de la Cultura. A les 20:00, es farà la processó en honor a la Verge de l'Assumpció, acompanyada per l'Agrupació Musical 'La Melodia' d'Olocau. A les 23:30, el Festival Macro SOS Animation tancarà la jornada a l'Avinguda Font del Frare.

Finalment, el divendres 16, dia de Sant Roc, patró d'Olocau, es celebrarà la missa major a les 12:00, i a les 20:00, la processó en honor a Sant Roc, acompanyada per l'Agrupació Musical 'La Melodia' d'Olocau, recorrerà els carrers del municipi.

Segons ha afirmat l'alcalde, Antonio Ropero, “les Festes en honor a Sant Roc són un esdeveniment que ompli Olocau de felicitat, amb actes pensats per ser gaudits en companyia de familiars i amics, i per passar uns dies d'alegria i de germanor”. Per això, el primer edil ha volgut convidar, en nom de la Corporació Municipal, “tant a veïns i veïnes com a persones d'altres localitats, a vindre i compartir amb nosaltres uns dies inoblidables en un marc incomparable”.

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal