L'èxit de la Ruta de la Tapa 'Riba-roja és la Canya 2024' impulsa l'hostaleria local L'èxit de la Ruta de la Tapa 'Riba-roja és la Canya 2024' impulsa l'hostaleria local
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'èxit de la Ruta de la Tapa 'Riba-roja és la Canya 2024' impulsa l'hostaleria local


   

Fira del comerç de Riba-roja

Una recent enquesta de satisfacció elaborada per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha revelat resultats molt positius per a la campanya "Riba-roja és la Canya 2024". Aquesta iniciativa, centrada en la promoció de la gastronomia local a través d'una ruta de tapes, ha demostrat ser un èxit per a la dinamització del sector hostaler del municipi.

L'edició d'enguany, que es va celebrar a mitjan juny, va comptar amb la participació de 15 establiments d'hostaleria i restauració de Riba-roja de Túria. La campanya ha estat molt ben rebuda tant per la ciutadania com pels establiments participants, registrant un augment significatiu en el volum de negoci durant els dies de l'esdeveniment.

L'enquesta, dirigida als propietaris dels establiments participants, mostra una satisfacció mitjana de 8,2 sobre 10 per haver pres part en la iniciativa. A més, el repartiment dels passaports que permeten als ciutadans visitar els diferents bars i restaurants participants ha estat valorat amb una mitjana de 8,8 punts. Aquesta acció ha contribuït a la difusió del sector gastronòmic entre la població, aconseguint una puntuació de 8,73 punts en aquest aspecte.

La satisfacció global de la iniciativa també ha estat positiva, amb una puntuació de 7,47 punts. Un altre element destacat ha estat l'ús del tren turístic, que ha facilitat la participació dels veïns, valorat amb 7,4 punts. Aquesta adhesió ha suposat un increment de clients durant el cap de setmana de la campanya.

Els objectius principals de "Riba-roja és la Canya" inclouen fomentar la participació, crear un punt de trobada entre els establiments d'hostaleria i l'administració local, i promoure la varietat gastronòmica de Riba-roja de Túria tant a professionals del sector com al públic general. Així mateix, la campanya busca impulsar la competitivitat entre els establiments i avançar cap a una major professionalització del sector.

Altres finalitats de la iniciativa són donar a conéixer la singularitat de l'oferta gastronòmica de la localitat als veïns i a les poblacions veïnes, així com fomentar estratègies de creixement i desenvolupament tecnològic en el sector de la restauració per afrontar els nous reptes de la mobilitat i la polivalència laboral.

La campanya també inclou un component interactiu, on cada establiment entregava un segell per cada consumició de tapa i beguda, que els participants enganxaven en un passaport. Després de visitar diversos establiments, els participants podien entrar en un sorteig públic de fins a 10 sopars valorats en 60 euros cadascun en restaurants de la localitat, fomentant així el consum i la promoció del sector gastronòmic.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que aquesta iniciativa "s'ha consolidat plenament en el municipi, tant entre els establiments participants com entre els ciutadans que acudeixen a degustar les excel·lències gastronòmiques locals. Cada any, el volum de negoci i l'assistència del públic augmenten de manera notable".

Segons informació i nota a què hem tingut accés, aquesta edició de la Ruta de la Tapa ha demostrat ser una eina efectiva per impulsar el sector hostaler i difondre la riquesa gastronòmica de Riba-roja de Túria, convertint-se en un esdeveniment esperat i valorat per tota la comunitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal