L'Eliana s'uneix oficialment a la Xarxa de Ciutats Intel·ligents (RECI) L'Eliana s'uneix oficialment a la Xarxa de Ciutats Intel·ligents (RECI)
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana s'uneix oficialment a la Xarxa de Ciutats Intel·ligents (RECI)


L'Eliana ha consolidat la seua aposta per la innovació urbana intel·ligent i el desenvolupament tecnològic en formar part del Consell de Govern de la    Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents  (RECI), una organització que promou el progrés econòmic, social i empresarial mitjançant polítiques públiques avançades. Durant més d'una dècada, l'Eliana ha estat integrant-se en la RECI, i aquesta setmana ha fet un pas significatiu en convertir-se oficialment en una ‘Ciutat RECI’, deixant enrere el seu estatus de ‘Municipi Amic’.

La RECI, constituïda en 2012, s'ha incorporat recentment a l'estructura de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Aquesta integració es va formalitzar durant l'Assemblea Constituent celebrada a Las Rozas (Madrid) aquest dimarts. L'objectiu principal de la RECI és fomentar l'intercanvi d'experiències i la col·laboració entre ciutats per a desenvolupar models de gestió sostenibles que milloren la qualitat de vida de la ciutadania. Aspectes com l'estalvi energètic, la mobilitat sostenible, l'Administració electrònica, l'atenció a les persones i la seguretat són pilars fonamentals en aquesta col·laboració.

La participació de l'Eliana en aquesta xarxa, que inclou prop de 150 ciutats espanyoles com Vitòria-Gasteiz, Barcelona i Santander, li permetrà compartir experiències i desenvolupar sinergies i estratègies conjuntes d'innovació. Aquesta col·laboració no només reforçarà la posició de l'Eliana com a referent en la implementació de polítiques innovadores, sinó que també facilitarà l'obtenció de finançament europeu per a projectes com INCOTUR o la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents.

“Aquest canvi reforçarà la nostra posició com a laboratori de proves per a implementar polítiques innovadores i per a continuar captant finançament europeu com en el projecte INCOTUR o la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents, en què l'Ajuntament està treballant per a millorar la competitivitat i sostenibilitat del turisme”, ha recordat l'edil de Modernització, Jorge Pérez Comeche.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal